Openingsuren

Maandag 01/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/02 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Schoonheidsinstituut Victoria geniet u van een persoonlijke en exclusieve behandeling voor uw lichaam en huid. U kunt bij Schoonheidsinstituut Victoria terecht voor airbrush tanning, wimperextentions, endermologie en verzorging van het gelaat en het lichaam, manicure, pedicure, kunstnagels, epilatie en make-up. Wilt u even weg van alle stress en drukte, ga dan zeker eens langs in het schoonheidsinstituut te Izegem voor een ontspannende behandeling waarin zowel lichaam als geest tot rust kunnen komen.
 

 

 

Nagelstudio

Een manicure bij Schoonheidsinstituut Victoria begint met het verwijderen van losse velletjes die zich op de nagelplaat bevinden bij de nagelriem en de nagelwallen. Vervolgens wordt de nagel in de juiste vorm gevijld en wordt de nagel gepolijst. 
Daarna wordt de aandacht verplaatst naar de huid rond de nagel. Vervolgens wordt u verwend met een ontspannende massage van de onderarm en de hand. De behandeling kan eventueel aangevuld worden met een paraffine bad, zodat de handen zijdezacht aanvoelen. Als laatste kunnen de nagels worden gelakt.
U kan in dit schoonheidssalon terecht voor gellak. De gelakte nagels blijven drie weken lang mooi en bieden versteviging of verlenging zonder enige schade te veroorzaken aan de natuurlijke nagel.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top!... 7,8 Review door: Lander
Altijd vriendelijk... 10 Review door: Christine
Altijd vriendelijk en stipt... 10 Review door: Christine
vriendelijk... 10 Review door: Gilbert
Vriendelijk, beleefd, en sympath... 10 Review door: Gilbert
Bij Victoria langsgaan is altijd... 10 Review door: Emely
Betere verdrienstlening is onmog... 10 Review door: Charlene