Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 GeslotenGesloten
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Secret de Beauté in Izegem is een prachtig schoonheidssalon waar u terecht kan voor verschillende behandelingen, zoals gezichtsverzorging, permanente make-up , wimperverlengingen, manicure en pedicure.  U geniet steeds van een zeer vriendelijke, persoonlijke en professionele aanpak.
 

Gelaatsverzorging en lichaamsverzorging

Smeert u iedere dag verzorgende crèmes, maar kan uw huid toch een extra boost gebruiken? Secret De Beauté pakt de vette, droge, en gemengde huid aan met de gepaste producten om zo het egale gelaat van uw dromen te creëren.

Last van zwarte puntjes of droge plekken? In het salon te Izegem krijgt u een behandeling op maat.
In het schoonheidssalon kan u ook terecht voor epilaties van gezicht en lichaam. Zo kan u er onder andere uw wenkbrauwen, bikinilijn en benen laten epileren.

Wenst u een bruiner kleurtje op te doen, ook buiten de zomermaanden? Maak kennis met de tanning sessies van Secret De Beauté en geniet van een gezonde blos en bruine kleur het hele jaar door.
 

Manicure en pedicure

Secret De Beauté biedt verzorgende manicuren en pedicures aan. U kan ervoor kiezen om uw behandeling af te sluiten met het aanbrengen van gelish op uw nagels, voor een extra verzorgd effect.
 

Maquillage

Het schoonheidssalon biedt professionele aanbreng van make-up aan, zodat u schittert bij speciale gelegenheden. Ook voor permanente make-up en wimperverlenging kan u rekenen op de expertise van Secret De Beauté.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief