Garage - Carrosserie Deprez-Claus bv

Openingsuren

28/01
28/01
28/01
28/01
28/01
28/01
28/01

Foto’s

Info

Garage-Carrosserie Deprez-Claus te Jabbeke is de garage waar eigenaars van een Citroën wagen terecht kunnen voor herstellingen en onderhoud. Bent u op zoek naar een auto? Dan helpen de medewerkers in de garage u graag aan de Citroën wagen die het beste bij u past.
 

Citroën wagen aankopen Jabbeke

Bent u op zoek naar een stadswagen om door het verkeer te glippen? Of verkiest u de gestroomlijnde look van de Citroën C4 Cactus? Hebt u een gezinswagen nodig? Of waarom zou u uzelf niet verwennen met de vele functies en het comfort van een SUV als de Citroën C3 Aircross?
Bij Citroën garage Deprez-Claus luistert het team naar uw wensen om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe wagen. Welk model u ook verkiest, u kan steeds gebruikmaken van de expertise en diensten in de garage te Jabbeke.
Garage Deprez-Claus presenteert maandelijks enkele aanbiedingen van wagens met bijkomende kortingen. Op die manier rijdt u extra voordelig met een nieuwe Citroën.
 

Herstellingen en onderhoud

Moet uw Citroën wagen hersteld worden? De garage te Jabbeke voert herstellingen uit met echte Citroën onderdelen. U kan bij Garage-Carrosserie Deprez-Claus niet enkel terecht voor herstellingen van onderdelen, maar ook van carrosserie. Verder kan u in de garage in Jabbeke terecht voor onderhoud van uw Citroën wagen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief