Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Gesloten
Dinsdag 11/05 Gesloten
Woensdag 12/05 11:00 - 18:00
Donderdag 13/05 11:00 - 18:00
Vrijdag 14/05 00:00 - 18:00
Zaterdag 15/05 10:00 - 15:00
Zondag 16/05 10:00 - 15:00

Info

Bij T'snoepje kan je terecht voor talrijke zoetigheden en geschenken

Heb je iets te vieren zoals verjaardag, een geboorte, communie of lentefeesten, of wil je iemand verrassen, T'snoepje heeft alles in huis om je feest een mooie upgrade te geven. Zij hebben talrijke geschenken en verwenproducten in de aanbieding.

Thema-snoeptaarten, pampertaarten, nutella taarten, ...

Zaakvoerster Wendy staat steeds voor je klaar om het ideale cadeau wat jij in je hoofd hebt, te realiseren en te personaliseren. Met meer dan 150 soorten snoep, spekken, zure bollen, kauwgom, lolly's, kindersnoep en zelfs suikervrije snoep is er niets wat je bij T'snoepje niet zult vinden. 
 

Geluksbrengers, sleutelhangers, ballonnen

Natuurlijk denkt Wendy ook aan de niet-snoepers, zij kunnen zich zeker en vast vinden in het mooie aanbod aan geluksbrengers, heliumballonnen, sleutelhangers, mokken en hondengeschenken. Mens en dier vind zijn/haar plezier bij T'snoepje. 
 

Snoeptafel

Bij elk feest hoort uiteraard een uitgebreid buffet aan snoepjes. Ook daarvoor kan je Wendy van T'snoepje contacteren. Elk snoepbuffet wordt op maat van de klant gemaakt, en voor ieders budget kan er een mooi buffet voorzien worden. 
 

Snoepwinkel

Wendy heet je van harte welkom bij T'snoepje in Kasterlee om je te helpen met je keuze maar je kan ook altijd een kijkje nemen op haar webshop via https://www.tsnoepje.be/ en online je keuze maken. Gun jezelf een anderen een snoepmoment van formaat dankzij Wendy van T'snoepje. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder!... 9 Review door: Caroline
Zeer gevarieerd aanbod en vriend... 8,9 Review door: Petra
Zeer vriendelijk. Doe zo verder... 9,8 Review door: Annemie
Leuke zaak en veel keuze, en sup... 9,6 Review door: Dorien