Openingsuren

Maandag 23/05 11:00 - 12:0015:00 - 18:00
Dinsdag 24/05 11:00 - 12:0015:00 - 18:00
Woensdag 18/05 10:00 - 12:00
Donderdag 19/05 11:00 - 12:0015:00 - 18:00
Vrijdag 20/05 11:00 - 16:00
Zaterdag 21/05 10:00 - 12:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Geef je hond de vakantie van zijn leven dankzij Hondenpension Urok & Dreams

Ronald is de zaakvoerder van het Hondenpension Urok & Dreams. Het hondenhotel komt voort uit zijn passie en jarenlange ervaring van honden. Hijzelf heeft ondertussen 18 jaar ervaring in de hondenwereld. Daarnaast is hij gebrevetteerd instructeur gehoorzaamheid en behendigheid en is hij gedragsdeskundige.
Sinds december 2009 zijn ze gestart met het hondenhotel, waar Ronald en zijn medewerkers met veel liefde en passie de verzorging van jouw dier op hun nemen zodat jij met een gerust gevoel op vakantie kan vertrekken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. U bent ook altijd welkom voor een bezoekje tijdens onze openingsuren. 
 

Hondenhotel 

Bij Hondenpensioen Urok & Dreams hebben ze 34 verblijven ter beschikking. De ruime binnenkennels hebben veel invallend daglicht door de verschillende lichtdoorlatende dakpanelen. De accommodatie is zeer goed geïsoleerd. In de zomer is het lekker koel en in de winter is het warm dankzij de warmtepanelen en de warmteblazers. De honden kunnen gedurende heel de dag binnen of buiten vertoeven via een luikje. Buiten is het hondenhotel voorzien van buitenrennen, aangepast aan alle weersomstandigheden. Ze zijn voor een gedeelte overdekt zodat de honden tijdens minder goed weer toch buiten kunnen zonder kletsnat te worden. Anderzijds hebben ze er ook voor gezorgd dat er steeds schaduw is bij zonnige dagen. De honden worden 3 maal per dag op een hoog omheinde speelweide gelaten. Om onnodige ruzies te voorkomen gaat iedere hond apart op de speelweide. Honden van hetzelfde gezin gaan uiteraard wel samen op de weide. Hondenpension Urok & Dreams hebben 8 speelweides ter onze beschikking, dus alle honden krijgen voldoende ruimte en tijd om zich uit te leven, te knuffelen, te spelen en de pootjes te strekken. 
 

Dog-wash

Bij Hondenpension Urok & Dreams kan je ook terecht voor een complete wasbeurt, nagels te laten knippen enzovoort onze begeleiding van een professionele trimster. De dog-wash is uitgerust om zowel kleine als grote honden eens in de watten te leggen. Ze hebben professioneel materiaal tot onze beschikking zoals een elektrisch bad met een aluminium loopplank, een elektrisch verstelbare tafel, krachtige drogers en verzorgingsproducten van Double K.
 

Trainingscentrum

Hondenpension Urok & Dreams focust zich vooral op 2 doelgroepen in ons trainingscentrum:

-Mensen met angst voor honden: Via een gesprek en het gebruik van onze eigen honden helpen wij je om je angst te overwinnen en leren we je hoe je beter met honden omgaat. Tijdens een gesprek zoeken we uit wat de juiste persoonlijke aanpak voor het probleem is. Alles gebeurt op een rustig tempo en op een veilige manier.

- Honden met gedragsproblemen: Door gedragstherapie proberen wij de hond zijn gedragspatroon terug in goede banen te sturen. We bespreken uitgebreid met de baasjes wat het probleem juist is en zoeken samen met jullie naar een oplossing op maat van de hond en de baasjes. De gedragstherapie kan plaats vinden bij u thuis of op de locatie waar het probleem zich voordoet.
 

Dierentaxi

Voor veilig vervoer van jouw huisdier van deur-tot-deur in binnen- en buitenland. Van en naar het vliegveld, van en naar je vakantieadres, van en naar de dierenarts, ook met begeleiding van jouw dierenarts. Jouw huisdier krijgt bij Hondenpension Urok & Dreams een eigen comfortabel plekje in onze ruim ingerichte voertuigen. De ritprijs en mogelijkheden worden vooraf met je afgesproken. 
 

Hondenvoeding

Door de jaren ervaring van Ronald is hij gaan kijken naar een betere voeding voor hun trouwe honden. Een voeding niet alleen voor grote of kleine rassen maar een voeding die geschikt is voor allemaal en die vooral een goede prijs/kwaliteit behoud. Bij hen vind je geen grote publiciteitscampagnes of kleurrijke verpakkingen maar een goed verteerbare voeding waar hun trouwe viervoeters mooi gelijkmatig mee kunnen opgroeien, zonder vervelende gezondheidsproblemen. Ze hebben 5 soorten in hun gamma: kip en rijst, lam en rijst, senior, geperste korrel met zalm en geperste korrel met lam. 
 

Massage

Hondenpension Urok & Dreams geeft de mogelijkheid om hondenmassages te boeken bij je thuis of bij Urok & Dreams. Een hele waaier aan verschillende massagetechnieken kunnen voorzien worden voor jullie troetels. Hondenmassages zijn niet alleen voor de hond te laten ontspannen maar ook om kwaaltjes te verzachten of te vermijden. Net zoals bij de mens kunnen honden ook last krijgen van hun spieren en gewrichten. 
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hondenpension Urok & Dreams een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Wij wensen jullie warme feestdag... 9 Review door: Gaelle
Wij hopen dat we Yara weer snel... 9,2 Review door: Peter-Jan
Jullie zorgen steeds super goed... 10 Review door: Annelies
Doe zo voort... 7,8 Review door: Margaux
Top!... 7,9 Review door: Jeanne
beste pension van de regio... 10 Review door: Ronald