Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten13:00 - 18:00
Dinsdag 28/11 Gesloten
Woensdag 29/11 09:30 - 18:00
Donderdag 30/11 09:30 - 18:00
Vrijdag 01/12 09:30 - 18:00
Zaterdag 02/12 09:30 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

De allerbeste chocolade en pralines vind je bij Leonidas in Kontich

Leonidas in Kontich is een sfeervolle pralinenwinkel. U kan er terecht voor vele lekkere pralines, seizoensgebonden cadautjes en geschenkmanden. Ook voor relatiegeschenken zijn ze uw ideale cadeaupartner! Vraag naar onze B2B mogelijkheden.
 

Chocolade

Bedenk eens hoeveel kleine en grote momenten ons dagelijks leven opfleuren: een verjaardag, een feest, een etentje onder vrienden, een bijeenkomst of een romantisch avondje… Om al deze momenten op een unieke manier te vieren, is chocolade een ideale gast: gezellig en heerlijk om van te genieten. De karakteristieken van Leonidas harmoniseren wonderwel met de vreugde- en geluksmomenten van het leven.
 

Pralines

Leonidas heeft met zijn fijne pralines het ideale en altijd originele cadeau, het doet plezier, en het blijft bewaard als een kostbare, zoete herinnering. De pralines van Leonidas zijn geschikt voor diverse aangelegenheden en momenten die verspreid zijn over het ganse jaar. 
 

Leonidas Kontich

Leonidas Kontich heeft het ruime assortiment wat Leonidas te bieden heeft, beschikbaar in de winkel. Ga langs en wordt betoverd door de geur van chocolade die je zal tegemoet komen nadat je één stap hebt binnen gezet. Leonidas Kontich is gelegen op het Sint-Jansplein. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Leonidas een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond