Openingsuren

Maandag 18/11 Na afspraak
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 14/11 Na afspraak
Vrijdag 15/11 Na afspraak
Zaterdag 16/11 Na afspraak
Zondag 17/11 Na afspraak

Foto’s

Info

Meylhof Flats

Bij Meylhof Flats, gelegen te Kontich, kan iedereen terecht voor het huren van gemeubelde appartementen die gesitueerd zijn in de regio Kontich en Mortsel. Deze appartementen zijn eveneens geschikt als tijdelijk verblijf wanneer u op citytrip gaat in eigen land. U kan een appartement huren vanaf één week tot meerdere maanden.
 

Mooie accommodatie

Meylhof biedt u een fijne plek om te overnachten in de regio van Kontich en Mortsel. U kan hier smaakvolle, volledig ingerichte appartementen huren, voorzien van alle gemakken en voor u schoongemaakt. Deze zijn erg geschikt als tijdelijk verblijf van enkele weken tot enkele maanden. De bemeubelde appartementen zijn voorzien van een open keuken met vaatwasser, een eet- en zithoek, televisie, draadloos internet, een aparte wc, één of meerdere slaapkamers, een badkamer met lavabo en instapdouche. Eveneens kan u gebruik maken van een wasmachine en droogkast. U geniet ook nog eens van een ruime parkeermogelijkheid en krijgt toegang tot de tuin, met verwarmd en overdekt buitenzwembad.
 

Ideale ligging

De appartementen kennen een landelijke en rustige ligging. Toch zit u tegelijkertijd overal dichtbij, zodat u nooit erg ver moet reizen om in het centrum te geraken en ook de mogelijk hebt om gemakkelijk het openbaar vervoer te nemen dankzij metrostations en bushaltes in de buurt.

 

Ligging en routebeschrijving