Openingsuren

Maandag 19/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 20/04 07:00 - 19:00
Woensdag 21/04 07:00 - 19:00
Donderdag 15/04 07:00 - 19:00
Vrijdag 16/04 07:00 - 19:00
Zaterdag 17/04 07:00 - 19:00
Zondag 18/04 07:00 - 18:30

Info

Voor uw heerlijke dagelijkse brood, zoetige lekkernijen en andere voedselitems kan u terecht bij Banketbakkerij Demarée – Decleire.
 

Banketbakkerij en patisserie met pralines en vers schepijs

Banketbakkerij Demarée – Decleire garandeert u iedere dag opnieuw heerlijk vers gebakken brood. U vindt er uw traditioneel wit of grijs brood, maar ook bijvoorbeeld meergranen- of waldkornbrood worden er artisanaal gebakken. Naast gewone broden vindt u bij de warme bakker uiteraard ook even verse sandwichen, pistolets, croissants… kortom: alles voor een geslaagd ontbijt, middagmaal of avondmaal! Hiernaast worden nog heel wat zoetigheden aangeboden. Deze gaan van berlijnse bollen en rozijnenkoeken tot taarten, waaronder naast de klassieke fruittaarten, rijsttaarten en flantaarten ook de specialiteit van het huis: de overheerlijke progréstaart! Niet alle zoete lekkernijen zijn echter gebakken: Banketbakkerij Demarée – Decleire staat ook bekend om haar ambachtelijk, vers, huisgemaakt schepijs.
 

Buurtwinkel voor gsm-herlaadkaarten, voeding…

Naast een bakkerij fungeert Banketbakkerij Demarée – Decleire ook als een plaatselijke buurtwinkel voor tal van verschillende producten. U vindt er onder meer enkele voedingsproducten, zo heeft u alvast iets om op uw vers gekochte boterham te smeren of thuis iets lekkers te bereiden. Ook andere kleine zaken zijn hier te vinden, denk maar aan postzegels, herlaadkaarten voor uw gsm.
 

Belegde broodjes, koffie en snacks om mee te nemen

Banketbakkerij Demarée – Decleire is gunstig gelegen vlakbij het station en maakt hier dan ook slim gebruik van. Door haar goede ligging is ze populair bij passerende reizigers, die graag even binnenspringen voor een heerlijk versgebakken belegd broodje of een warme snack. De broodjes zijn in heel wat smaken te verkrijgen, voor liefhebbers van vis, vlees en vegetariërs. Spring zeker binnen voor een heerlijk broodje smos, américain préparé of kaas, en neem een verkwikkende afhaalkoffie mee!

Voor een gezellige, praktische buurtwinkel, een warme, ambachtelijke banketbakker met pralines en vers roomijs, en een heerlijk belegd broodje of snack om mee te nemen bent u bij Banketbakkerij Demarée – Decleire zonder twijfel aan het juiste adres! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Een Zalig Kerstfeest en een Gelu... 9 Review door: Hedwig
correcte en vriendelijke mensen... 8,5 Review door: Dirk
Goed bezig, doe zo verder... 8,3 Review door: Janne
Goed bezig... 8,2 Review door: Nore
Altijd lekkere taarten en verse... 8,5 Review door: Ingrid