Banner Dakwerken Verhelst Wennie bvba

Dakwerken Verhelst Wennie bvba

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Dakwerken Verhelst Wennie bvba toe

steeds op afspraak

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een dakwerker voor de renovatie van uw dak of voor uw nieuwbouwproject in West-Vlaanderen? Dakwerken Wennie Verhelst uit Kortemark is er voor al uw dakwerken. U kan hier terecht voor dakrenovatie, nieuwbouwdaken, platte daken, lood- en zinkwerken, gevelbekleding en dakisolatie. Ook het plaatsen van veluxen en dakkapellen of koepels doen zij voor u. Dankzij jarenlange ervaring kan Dakwerken Wennie Verhelst kleine en grote werken tot een goed einde brengen binnen de afgesproken termijnen en budget.
 

Hellende daken

Bij het plaatsen van een nieuw dak of dakrenovatie beslist u over het uitzicht van uw woning. U kiest uit allerlei soorten pannen: keramische dakpannen, betonnen dakpannen, leien, zinken daken en tegelpannen. Bij deze keuze wordt meestal gekeken naar het uitzicht of de stijl van de woning, maar elke soort dakbedekking heeft ook voor- en nadelen. Dakwerken Wenne Verhelst geeft u correct advies indien u twijfelt hoe uw dak te renoveren of welke dakbedekking te kiezen voor uw nieuwbouw.
 

Plat dak

Dakwerken Verhelst plaatst alle soorten platte daken: EPDM, groendaken, bitumen en golfplaten.
Afhankelijk van verschillende factoren kan u kiezen welke bekleding u gebruikt voor uw plat dak.
 

Dakgoten

Zowel voor goten in zink, anthrazink als in koper bent u bij de zaak in Kortemark aan het juiste adres. Dakwerken Verhelst plaatst goten bij volledige dakwerken, maar ook wanneer u enkel uw goten wenst te vernieuwen of herstellen.
Contact opnemen met Dakwerken Verhelst Winnie kan via 0494 63 69 01.

Ligging en routebeschrijving