Tuinen Muylle

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Bent u verhuisd en wenst u uw nieuwe woonst een prachtige tuin te geven? Of is uw tuin gewoon toe aan een make-over? Tuinen Muylle is de specialist die u nodig hebt!
 

Uitgebreid dienstenaanbod

Tuinen Muylle is van alle markten thuis. Haar tuinexperts staan in voor zowel de aanleg als renovatie en onderhoud van uw tuin, groot of klein. Ze zijn behendig in zowel de dagdagelijkse onderhoudsklussen zoals het bijsnoeien van hagen en struiken als in het zwaardere werk, zoals het aanleggen van opritten. 
 

Aanleg

Uw tuin verdient het beste, en alleen het beste wordt door tuinen Muylle aangeboden. Haar medewerkers zijn zeer vaardig in de aanleg van onder meer (zwem)vijvers en opritten, maar ook terrassen. 
 

Onderhoud

Een mooie tuin aanleggen is een ding, maar deze tuin dient natuurlijk ook goed onderhouden te worden. Gelukkig is dit allemaal mogelijk bij Tuinen Muylle. Haar tuinwerkers ontfermen zich met plezier over al uw maai- en snoeiwerk, zodat u tuin prachtig blijft. 

Heeft u een klus in de tuin en zoekt u een professional om deze te klaren? Dan zoekt u Tuinen Muylle! Maak gauw een afspraak via het nummer 0472/65 28 89 en bespreek wat Tuinen Muylle voor u kan betekenen.

Ligging en routebeschrijving