Openingsuren

Maandag 26/02 06:30 - 18:30
Dinsdag 27/02 GeslotenGesloten
Woensdag 28/02 06:30 - 18:30
Donderdag 29/02 06:30 - 18:30
Vrijdag 01/03 06:30 - 18:30
Zaterdag 02/03 06:30 - 18:30
Zondag 25/02 06:30 - 17:00

Foto’s

Info

Dult Patisserie is al sinds 1908 uw trouwe bakker in Laarne. Naast een assortiment vol lekkere koffiekoeken, patisserie, taarten en broden biedt de bakkerij sinds kort ook lactose-, eiwit-, en glutenvrije producten aan.
 

Bakker met lekkers voor mensen met voedselallergie

De bakker uit de Dorpsstraat in Laarne heeft altijd vers brood voor u klaar. U vindt hier zowel wit als donker brood in verschillende soorten en maten. Opvallend is het groot assortiment meergranenbroden.


Allerlei mogelijkheden

Houdt u een barbecue? Dan mag een lekker stokbrood niet missen. Ook voor allerlei andere feestjes kan u in de bakker te Laarne terecht voor ontbijtmanden, verrassingsbrood, pistolets en sandwiches.
 

Veel keuze

Kiest u liever zelf stuk voor stuk uw favoriete koffiekoeken uit? Ga uw gang, er is keuze genoeg. Ook in het aanbod patisserie vindt u beslist iets dat u kan bekoren. De bakker biedt ook speciale zoetigheden aan, waaronder botercake, chocolade en pralines.
 

Lekkere taarten

Voor een lekkere taart om samen met de familie te delen moet u beslist bij deze bakker zijn. Naast allerlei taarten met fruit en chocolade kan u hier ijstaarten kopen én vindt u hier de specialiteit: Laarnse vlaaien.
Nieuw in het assortiment bij Dult Patisserie zijn de lactose-, eiwit-, en glutenvrije producten, geschikt voor mensen met een voedselallergie.
 

Broodautomaat

Heeft u weinig tijd of lukt het u niet om tijdens de openingsuren tot bij de bakker te geraken? Bij Dult Patisserie staat een broodautomaat voor de deur waar u dag en nacht lekker brood van alle soorten kan uithalen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dult Patisserie bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond