Openingsuren

Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Info

Tout Fait Woongenot

Voor en professioneel en volledig interieuradvies en alle interieurdecoratie bent u op zoek naar Tout Fait Woongenot!
 

Volledige interieurinrichting in Landen

Voor interieuradvies op maat door professional kan rekenen op de experts van Tout Fait Woongenot. Hun ervaren vakmensen komen met veel plezier naar u thuis of verwelkomen u bij hen, en dromen samen met u mee terwijl ze tegelijkertijd al uw ideeën ook vanuit een praktische hoek benaderen en een realistische uitwerking geven. Voor concrete voorstellen kan u ook rekenen op een volledig vrijblijvende offerte, zo weet u op voorhand hoe alles in zijn werk zal gaan en wat het prijskaartje zal bedragen.
 

Interieur: meubilair en muurbekleding

Nadat een ontwerp is afgesproken kan het team van Tout Fait Woongenot de handen in de mouwen steken. Zij zorgen voor uw interieur en alles dat daarbij komt kijken, waaronder het plaatsen van (ingebouwd) meubilair en het bekleden van de muren en vloer. Qua muurbekleding kan u opteren voor verf of behang, en dat in tal van verschillende stijlen waarvan iedere soort zijn eigen effect creëert. Vloerbekleding is minstens even belangrijk: afhankelijk van de sfeer die u wilt en de nood aan onderhoud kan u kiezen voor onder andere laminaat, parket, vast tapijt of kunststof. Ten slotte wordt uw ruimte afgewerkt door de bedden, tafels, stoelen, kasten … en leuke deco-artikelen, zoals vazen, glaswerk, sfeerlichtjes en fotokaders.
 

Gordijnen, raambekleding en zonnewering

Verder worden ook uw ramen bekleed door Tout Fait Woongenot. Dit gebeurt wederom aan de hand van uw wensen en noden. U kan opteren voor rolgordijnen, plisségordijnen, gordijnroedes, overgordijnen of paneelgordijnen. Voor een meer subtiele lichtinval kan u kiezen voor verticale of horizontale jaloezieën, zo heeft u ook meer controle over de lichtinval in uw woonst.
 
Voor een ruimer overzicht van de aangeboden diensten en verwezenlijkingen kan u steeds terecht op www.toutfait.be. Voor een afspraak met de interieurexperts kan u contact opnemen via het nummer 011/67 49 42.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief