Lucotech

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

Lucotech te Lebbeke helpt u graag bij al uw elektriciteitswerken; zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatie van het gebouw. Daarnaast biedt de specialist oplossingen aan inzake domotica, computers en installatie van auto accessoires.
 

Elektriciteitswerken bij nieuwbouw en renovatie

U kan bij Ludotech terecht voor aanpassing van bestaande installaties, maar ook voor het plaatsen van stopcontacten en schakelaars, met of zonder bedrading.
Reken ook op de expert te Lebbeke voor plaatsing of integratie van domotica in uw woning. Steeds meer mensen begrijpen dat domotica een belangrijke rol speelt in energiegebruik en meting. Een goede installatie bespaart energie en verwarming en geeft bovendien een grote meerwaarde aan comfort.
 

Computer

Op zoek naar een nieuwe computer? U kan bij Lucotech alle merken bestellen die u nodig heeft. Daarnaast kan u bij hier terecht met uw toestellen voor herstelling, anti virus systeem, in orde zetten van uw systeem en een upgrade van uw machine. Dit alles voor zowel desktop als laptop.
 

Camerabewaking.

Bescherm uzelf . Dit kan ook vanop afstand als u niet thuis bent. Loop geen risico!  Het is beter om te zien wat er gebeurt zonder dat men u ziet.

Ligging en routebeschrijving