Kreatiefje Back To Old School ('t)

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 13:30 - 18:00
Woensdag 30/09 13:00 - 18:00
Donderdag 01/10 13:30 - 18:00
Vrijdag 02/10 GeslotenGesloten
Zaterdag 03/10 13:00 - 18:00
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Info

Voor een gezellig winkeltje dat alles te bieden heeft dat uw creatieve knutselhart begeert zit u goed bij ’t Kreatiefje!
 

Alles om te knutselen: stiften, juwelen maken, naaigerief…

Bij ’t Kreatiefje vindt u heel wat materialen om uw kunstwerkjes mee te maken. Van viltstiften en wascokrijtjes tot stikgaren en naaihaken: u vindt het er allemaal. Enkele van de voornaamste aangeboden producten zijn verscheidene soorten stiften en pennen; naaigerief, waaronder stikgaren, naalden, knopen en meer; isomofiguren; verscheidene stoffen; allerhande verschillende kleuren dikke verf of waterverf; katoen … Dit is echter maar een kleine greep uit al het leuks dat hier te vinden is, voor een volledig overzicht kan u best gewoon zelf een kijkje nemen!
 

Verjaardagsfeestjes

Naast een leuke winkel is ’t Kreatiefje ook de ideale plek voor het organiseren van een verjaardagsfeestje! U kan er tal van leuke activiteiten doen met uw kind en een heleboel vriendjes en vriendinnetjes. U kan het feestje naar believen aanvullen met tal van activiteiten en knutselwerkjes, zo maakt u er voor uw kind een onvergetelijke dag van.
 

Workshops

Ten slotte zorgt ’t Kreatiefje ook regelmatig voor leerrijke en bovenal superleuke workshops! Dit zijn ideale gelegenheden om samen met een toffe groep nieuwe dingen aan te leren, zoals keramiek schilderen, sjaals breien, juwelen maken, mozaïeken ineen knutselen … Plezier verzekerd voor jong en oud!
 
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kan u ’t Kreatiefje steeds contacteren via het nummer 052/41 25 34 of via mail. Voor meer info over de workshops die in de toekomst worden gehouden, houdt u best hun facebookpagina in het oog en voor een volledig overzicht van alle leuke spulletjes die u er kan kopen springt u best even binnen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Vriendelijk... 8 Review door: Chris
inderdaad altijd héél vriendel... 10 Review door: Marlene
altijd zeer gedienstig... 10 Review door: Marlene
Altijd vriendelijk, zeer behulpz... 10 Review door: Nancy