Bakske ('t)

Openingsuren

Maandag 06/07 11:00 - ...
Dinsdag 07/07 10:00 - ...
Woensdag 08/07 GeslotenGesloten
Donderdag 09/07 11:00 - ...
Vrijdag 10/07 10:00 - ...
Zaterdag 11/07 16:00 - ...
Zondag 05/07 10:00 - ...

Foto’s

Info

Café 't Bakske te Liedekerke is het oudste cafeetje uit de streek en wordt sinds 2011 uitgebaat door Koen Segers. Bij Café 't Bakske kunt u zowel terecht voor een frisse pint of een lekkere gin tonic in een aangenaam kader of op een gezellig terras.
 

the place to be voor alle sportliefhebbers

In het café is een groot scherm en verschillende tv's aanwezig om alle voetbalmatchen live te kunnen bekijken in een aangename sfeer. Café 't Bakske is het supporterslokaal van motocrosser Nick Triest en PC Wanbeek en ook aan de liefhebbers van golfbiljart en darts is gedacht.
 

Uw feest in goede handen. 

Voor al uw feestjes bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen voor de drank, de muziek en gegarandeerde ambiance. Er is ook mogelijkheid tot het gebruiken van onze BBQ om uw genodigden nog meer in de watten te leggen. U voorziet zelf uw vlees en toebehoren voor de maaltijd en wij zorgen voor de rest. Overdekte en verwarmde rokersruimte aanwezig.
 

Klusjesdienst K&S

Naast het café heeft Koen zijn eigen klusjesdienst K&S. U kan er dus terecht voor allerhande klusjes maar ook voor totaak renovaties groot of klein moet u dus bij K&S zijn. U kan er reken op een kwalitatieve afwerking alles vooraf met u doorlopen en afgetoetst aan uw noden en wensen. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief