Brasserie Feestzaal Triphon

Openingsuren

Maandag 01/07 Na afspraak
Dinsdag 02/07 Na afspraak
Woensdag 03/07 Gesloten
Donderdag 27/06 Gesloten
Vrijdag 28/06 12:00 - 15:0017:30 - 21:00
Zaterdag 29/06 12:00 - 15:0017:30 - 21:00
Zondag 30/06 12:00 - 15:0017:30 - 21:00
Elke tweede dinsdag van de maand organiseren wij een seniorennammidag van 12u tot 18u. Hierdoor is er geen mogelijkheid op maandag & dinsdag voor ons restaurant. Elk derde zaterdag & zondag van de maand serveren wij een menu, ook n...
Toon meer
Elke tweede dinsdag van de maand organiseren wij een seniorennammidag van 12u tot 18u. Hierdoor is er geen mogelijkheid op maandag & dinsdag voor ons restaurant.
Elk derde zaterdag & zondag van de maand serveren wij een menu, ook nog steeds mogelijk om à la carte te eten. In deze week zal het restaurant op vrijdag gesloten zijn.

De laatste drie weken van augustus zijn wij gesloten.

Foto’s

Info

Restaurant - Feestzaal Triphon, gelegen in de Eksaardedam 15  in Moerbeke is uw ideale uitvalsbasis om eens lekker te gaan lunchen, dineren of een feest / evenement te organiseren. Doorheen de maand zijn er bovendien tal van activiteiten in dit gezellige restaurant.
 

Hoe Triphon begon

In de winter van 2001 begonnen wij aan onze droom, piepjong en onervaren. Na vele wateren te doorstaan zijn wij vandaag zeer fier op onze zaak. Gegroeid van cafe naar feestzaal- Restaurant Triphon, kan u bij ons voor alles terecht.

In 2011 hebben wij ons restaurant een nieuwe look gegeven omdat wij vonden dat dit niet meer overeenstemde met onze manier van werken. Ons restaurant is in de buurt gekend als kindvriendelijk met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ons terras - achteraan gelegen en grenzend aan de zuidlede met een mooie tuin en speeltuin - is een uniek plaatje in de zomermaanden.  Wanneer u een feest in het vooruitzicht hebt, bent u bij Triphon aan het juiste adres.
 

Van feest tot rouwmaaltijd

De chef-kok, eigenaar van de zaak, leerde zijn vak in het Karelshof en Den Lozen Boer. Wij verzorgen uw feest van babyborrel tot rouwmaaltijd met een min. capaciteit van 15 personen tot 150 personen.
Wanneer u verdere informatie wenst over onze feestzaal of een reservatie wilt doen in ons restaurant, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.
 

Activiteiten en traiteursdienst

Wij organiseren een seniorennamiddag die telkens de tweede dinsdag van de maand doorgaat. Elke maandagavond kan u bij ons terecht om te Bridgen. Wij werken steeds met maandmenu's, valentijnsmenu's, paasmenu's, kerstmenu's en wekelijkse suggesties. Ook voor traiteur kan u bij ons terecht.
Let op! Wij aanvaarden geen betaalkaarten, noch visa of master.

Elke tweede dinsdag van de maand organiseren wij een seniorennamiddag, startend om 12u en durende tot 18u. Hierdoor is er geen mogelijkheid op maandag en dinsdag voor ons restaurant.
Elk derde zaterdag en zondag van de maand serveren wij een menu. Voor alle duidelijkheid: er is ook een mogelijkheid van à la carte tijdens dit weekend. In deze week zal het restaurant op vrijdag gesloten zijn.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

feestzaal Triphon

Seniorennamiddag 9/07

Startersbordje
Barbeçue
Dessert van de chef

Dit geheel met aangepaste dranken tot en met de koffie bedraagt € 42,00
Reserveren kan tot 4 juli

feestzaal Triphon

Seniorennamiddag augustus
wegens aanpassing vakantieregeling
6/08/2019 ipv 13/08/2019!!!!!!!!!

restaurant Triphon

Vakantieregeling:
Gesloten van maandag 12/08 tot en met maandag 26/08.

Aan iedereen fijne zomermaanden gewenst

Trefwoorden