Brasserie Feestzaal Triphon

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 GeslotenGesloten
Woensdag 12/05 GeslotenGesloten
Donderdag 13/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 13/05 GeslotenGesloten
Vrijdag 14/05 12:00 - 15:0017:30 - 21:00
Zaterdag 08/05 12:00 - 15:0017:30 - 21:00
Zondag 09/05 12:00 - 15:0017:30 - 21:00

Foto’s

Info

Restaurant - Feestzaal Triphon, gelegen in de Eksaardedam 15  in Moerbeke is uw ideale uitvalsbasis om eens lekker te gaan lunchen, dineren of een feest / evenement te organiseren. Doorheen de maand zijn er bovendien tal van activiteiten in dit gezellige restaurant.
 

Hoe Triphon begon

In de winter van 2001 begonnen wij aan onze droom, piepjong en onervaren. Na vele wateren te doorstaan zijn wij vandaag zeer fier op onze zaak. Gegroeid van cafe naar feestzaal- Restaurant Triphon, kan u bij ons voor alles terecht.

In 2011 hebben wij ons restaurant een nieuwe look gegeven omdat wij vonden dat dit niet meer overeenstemde met onze manier van werken. Ons restaurant is in de buurt gekend als kindvriendelijk met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ons terras - achteraan gelegen en grenzend aan de zuidlede met een mooie tuin en speeltuin - is een uniek plaatje in de zomermaanden.  Wanneer u een feest in het vooruitzicht hebt, bent u bij Triphon aan het juiste adres.
 

Van feest tot rouwmaaltijd

De chef-kok, eigenaar van de zaak, leerde zijn vak in het Karelshof en Den Lozen Boer. Wij verzorgen uw feest van babyborrel tot rouwmaaltijd met een min. capaciteit van 15 personen tot 150 personen.
Wanneer u verdere informatie wenst over onze feestzaal of een reservatie wilt doen in ons restaurant, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.
 

Activiteiten en traiteursdienst

Wij organiseren een seniorennamiddag die telkens de tweede dinsdag van de maand doorgaat. Elke maandagavond kan u bij ons terecht om te Bridgen. Wij werken steeds met maandmenu's, valentijnsmenu's, paasmenu's, kerstmenu's en wekelijkse suggesties. Ook voor traiteur kan u bij ons terecht.
Let op! Wij aanvaarden geen betaalkaarten, noch visa of master.

Elke tweede dinsdag van de maand organiseren wij een seniorennamiddag, startend om 12u en durende tot 18u. Hierdoor is er geen mogelijkheid op maandag en dinsdag voor ons restaurant.
Elk derde zaterdag en zondag van de maand serveren wij een menu. Voor alle duidelijkheid: er is ook een mogelijkheid van à la carte tijdens dit weekend. In deze week zal het restaurant op vrijdag gesloten zijn.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief