Openingsuren

Maandag 26/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/07 Gesloten
Woensdag 28/07 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 29/07 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 30/07 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 24/07 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zondag 25/07 GeslotenGesloten

Info

OPTIEK PELGRIM: tot uw dienst sedert 1952!

Optiek Pelgrim in hartje Nieuwpoort-Stad, op een goede 100m van het Marktplein is door de jaren heen geëvolueerd tot dé optiekzaak voor iedereen. Zij adviseren en informeren u met plezier en kennis van zaken, dit naar elke behoefte en elk budget. Op die manier is Optiek Pelgrim is een begrip geworden in de streek en ver daarbuiten, dat staat voor professionele raad & daad bij de aankoop van uw bril of contactlenzen. Samen met u wordt naar het perfecte evenwicht tussen het oogmeetkundig vakmanschap en ruim aanbod gezocht. 
 

Opticiens/optometristen: Peter en Erwin Pelgrim

Peter: “Opticien is mijn tof beroep... brilmode mijn passie!”
Deze slogan betekent dat ik na mijn opleiding van opticien-optometrist mij verder heb gespecialiseerd in alles wat optiek en mode met elkaar verenigt .
Om juist voor u die aparte en unieke bril te vinden bezoek ik de internationale optiek-modebeurzen te Parijs, München, Milaan en New York.
Unieke brillen zijn zo dus ook echt mijn stokpaardje! 
 
Erwin: “Het medische aspect om zo goed mogelijk te kunnen zien!”
Na mijn wetenschappelijke opleiding aan de Gentse faculteit geneeskunde en als leerling-assistent in de histologie, pathologische anatomie en neuropathologie, heb ik deze gespecialiseerde kennis als opticien-optometrist volledig ten dienste gesteld van de optometrie. Mijn specialiteit ligt dan ook in het domein van specifieke gezichtsafwijkingen bij volwassenen. 
 
 

Glazen

Aangezien enkel het beste goed genoeg is voor uw ogen, is er voor het plaatsen van multifocale glazen gekozen voor een partnership met de betere glasproducenten Essilor en Zeiss. Als enige aan de Westkust heeft Optiek Pelgrim ook het label “Variluxcenter” verkregen, iets om erg trots op te zijn. 
 

Monturen

“U bent uniek... daarom hebben wij ons gespecialiseerd in unieke monturen.”
De collecties worden samengesteld uit een minutieuze en streng geselecteerde keuze en rechtstreekse aankopen op de beurzen van Parijs, Milaan, München en New York. Daardoor heeft Optiek Pelgrim naast de courante collectie een uitgebreide keuze met verschillende designermonturen, die u bijna nergens anders terugvindt... uniek is nu éénmaal uniek! 
 

Zonnebrillen

Nieuwpoort: synoniem voor vakantie, zee, strand en zon! Daarom is bescherming tegen de schadelijke UV-stralen ook onze boodschap! Merken: Cartier, Serengeti, Tavat, Longchamp, Piero Massaro, Lacoste, Elite en Anna Hickmann. 
 

Oogtest

U kan bij Optiek Pelgrim terecht voor een professionele oogtest of voor het aanpassen van uw lenzen. Het cabinet is uitgerust met de modernste hightech meetapparatuur. Ze meten ook steeds de druk op uw ogen en zijn erkend door alle ziekenkosten. Dit wel enkel op afspraak.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prettige eindejaarsfeesten en ge... 10 Review door: Jaimie
Alles was in orde.... 7,9 Review door: Alexia
Steeds even vriendelijk... 8,3 Review door: Sander
ALTIJD ZEER VRIENDELIJK ONTHAAL... 10 Review door: RITA
Optiek Pelgrim Marktstraat Nie... 10 Review door: Micheline