Knipsalon ('t)

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/08 GeslotenGesloten
Donderdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

‘t Knipsalon is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Het is gelegen op een goede 100m van het Marktplein in Nieuwpoort-Stad. U kan er steeds terecht voor allerhande uiteenlopende haarbehandelingen, van de simpelste knipbeurt tot een uitgebreid opsteekkapsel! 
 

Dameskapsels

Dames kunnen bij ‘t Knipsalon terecht voor allerhande behandelingen, van een regelmatige bijknip, balayage of brushing-afspraak, tot het creëren van een fraai feestkapsel of opsteekkapsel. Zo straalt u altijd verzorgdheid en modegevoel uit, tijdens het dagelijkse leven of op bijzondere evenementen! Ook voor een origineel permanent of haarkleuring zal Els van ‘t Knipsalon u graag verder helpen. Er wordt voor deze behandelingen steeds gewerkt met het gekende merk Goldwell, dat samen met de expertise van Els en haar team steeds een goed resultaat waarborgt. 
 

Herenkapsels

Heren die er modern willen uitzien, zijn uiteraard ook welkom voor een nieuwe en frisse coupe. Naast het wassen, knippen en kleuren van het hoofdhaar is ook het scheren of trimmen van de baard mogelijk bij ‘t Knipsalon! Kom er langs en ontdek de mogelijke behandelingen vandaag nog! 
 

Kinderkapsels

Kinderen zullen ‘t Knipsalon ook steeds tevreden verlaten met een leuke, trendy coupe. Naast de standaard knipbeurten kunnen ook uw kinderen er terecht voor hun grote, bijzondere dag: ook voor het voorzien van een communiekapsel zal Els van ‘t Knipsalon het beste van zichzelf geven. 

Nieuwe technieken en trends worden op de voet gevolgd, zodanig dat ‘t Knipsalon altijd goed met de tijd mee is. Neem gauw contact op via het nummer 0492/63 52 39 voor een afspraak! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

groetjes Sabrina... 10 Review door: Bruno
ik ben 2jaar klant en ben zeer t... 9,8 Review door: Sonja
Profesionele raad .goed resultaa... 10 Review door: Martine
De vriendelijkste kapperster van... 10 Review door: Martine
Heel tevreden van Elsje !... 9 Review door: Eddy