Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Blankenberge

Donderdag 23 mei 2024 15:44 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Blankenberge.

Alle handelaars in Blankenberge kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Blankenberge.
Heb jij een zaak in Blankenberge en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Blankenberge rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Blankenberge mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 563 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Coiffure Neuville – 9,60/10
Je haren verzorgen en in model brengen is de geknipte job voor Coiffure Neuville in Blankenberge. Al 15 jaar staat Nancy klaar om klanten te verwennen met knipbeurten, kleuringen en brushings. Het kapsalon, gelegen in het hartje van Blankenberge nabij de markt en jachthaven, biedt vlotte parkeergelegenheid. Zowel dames, heren als kinderen zijn hier welkom voor een moderne snit, haarkleuring of een feestelijk opsteekkapsel. Nancy gebruikt professionele producten van Kardashion Beauty en Paul Mitchell om jouw haar te laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de professionele zorg en vakmanschap bij Coiffure Neuville.

De Vriendelijkste Handelaar van Blankenberge met een score van 9,67/10 is Vishandel Simonne.

Vishandel Simonne – 9,67/10
Welkom bij Vishandel Simonne in Blankenberge, waar je dagelijks de beste en meest verse visproducten vindt. Norman en Gwenny zorgen voor een hartelijke ontvangst en een vlotte, vriendelijke bediening. De vis, waaronder zalm, wijting, zeeduivel en kabeljauw, wordt dagelijks geselecteerd op versheid en kwaliteit. Naast vis biedt Vishandel Simonne ook schelp- en schaaldieren zoals kokkels, kreeften en oesters, evenals heerlijke koude schotels. Gelegen aan de jachthaven van Blankenberge, is de winkel gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Kom langs in de Van Maerlantstraat 26 en geniet van de beste verse vis!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Blankenberge"