Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Bredene

Donderdag 30 mei 2024 15:54 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Bredene.

Alle handelaars in Bredene kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Bredene.
Heb jij een zaak in Bredene en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Bredene langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Bredene mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 259 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Ballon Design-9.29/10
Ballon Design is dé specialist in ballonnen en feestartikelen! Met jarenlange ervaring verzorgen ze prachtige ballondecoraties voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, communies, huwelijken en meer. Van ballonbogen tot folieballonnen, ze bieden een breed scala aan opties. Bovendien zijn hun ballonnen ecologisch verantwoord. Naast ballonnen biedt Ballon Design ook andere decoraties, handgemaakte piñata's en zelfs muzikale omlijsting voor je feest. En het beste? Ze leveren gratis aan huis of op locatie, zodat je je volledig op je feest kunt concentreren!

Peb’s-9.38/10
Bij Peb's in Bredene ben je aan het juiste adres voor een goede kledingkeuze, dankzij een uitgebreid assortiment aan kledij en accessoires van diverse merken. Petra Borny zet de wensen van haar klanten op de eerste plaats, wat resulteert in een snelle en correcte service. Ook dames met een maatje meer vinden hier een stijlvolle collectie met elegante prints en kleuren. Of je nu langskomt in de gezellige Ebbestraat of online winkelt via de webshop, bij Peb's vind je zeker wat je zoekt. En voor vragen of meer informatie staat Petra altijd paraat via telefoon of e-mail.

De Vriendelijkste Handelaar van Bredene met een score van 9.39 op 10 is De Wever-Vanlomme bv geworden.
Bij De Wever-Vanlommel BVBA in Bredene vind je alles voor brandstoffen, dierenbenodigdheden, gas, meststoffen en tuinartikelen. Ze hebben een breed assortiment aan gassen, waaronder propaan, butaan, aardgas, en helium. Ook bieden ze warmtebronnen zoals petrol, steenkool, houtskool, brandhout en pellets. Voor tuinliefhebbers zijn er meststoffen, potgrond en zaden, en voor huisdieren diverse voedingsopties en accessoires. Het vriendelijke team staat altijd klaar om te helpen, zelfs met het inladen van grote bestellingen in de auto, zonder extra kosten. Bij De Wever-Vanlommel staat service en klantvriendelijkheid centraal.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be