Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Heusden-Zolder

Vrijdag 24 mei 2024 09:45 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Heusden-Zolder.

Alle handelaars in Heusden-Zolder kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Heusden-Zolder.
Heb jij een zaak in Heusden-Zolder en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Heusden-Zolder langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Heusden-Zolder mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 741 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Eetidee-9.21/10
Bij Savarin in Heusden-Zolder staat gastvrijheid centraal, met accommodaties voor ontspanning, sport, en lekker eten. U kunt fietsen op mooie routes, wandelen bij de Vogelsanck, of sporten op het circuit van Zolder. Na uw activiteiten kunt u genieten van een wijntje, koffie of een heerlijke maaltijd. Savarin biedt ook faciliteiten voor feesten, vergaderingen, en teambuilding evenementen. Grote groepen zijn welkom voor diverse evenementen. Bezoek Savarin voor een complete ontspannings- en eetervaring.

De Vriendelijkste Handelaar van Heusden-Zolder met een score van 9.49 op 10 is Expert Schroeyen geworden.


Bij Expert Schroeyen in Heusden-Zolder kunt u terecht voor uitstekende service en kwaliteit op 850 m² winkeloppervlakte. Ze bieden een breed assortiment aan elektro, beeld & geluid, wifi-versterking, huishoudtoestellen, klein-elektro, en geschenken & lifestyle producten van topmerken zoals Loewe, Philips, Samsung, Bosch en Miele. De winkel heeft een eigen hersteldienst om defecte apparaten snel en efficiënt te repareren. Dagelijks verzorgen vijf vrachtwagens leveringen, installaties en herstellingen van diverse apparaten en inbouwtoestellen. Bezoek Expert Schroeyen voor totaaloplossingen en betrouwbare producten.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Heusden-Zolder"