Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Heuvelland

Vrijdag 7 juni 2024 10:30 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Heuvelland.

Alle handelaars in Heuvelland kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Heuvelland.
Heb jij een zaak in Heuvelland en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Heuvelland rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Heuvelland mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 277 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Bakkerij Pauwelyn – Verschelde – 9,33/10
Bij Bakkerij Pauwelyn-Verschelde vind je een breed assortiment van wit en bruinbrood, zoals zwartenbergbrood, vidaignebrood en het beroemde Pauwelyn's natuurbrood. Natuurlijk ontbreken ook de traditionele koffiekoeken en pistolets niet. Zelfs wanneer de bakkerij gesloten is, kun je terecht bij hun handige broodautomaat voor vers brood. Voor een snelle hap onderweg, geniet van een heerlijke kop Illy-koffie of chocolademelk met een vers gebak of taart. Nieuw: binnen tafeltjes beschikbaar voor een gezellige pauze. Kom langs en ontdek de smaken van Bakkerij Pauwelyn-Verschelde!

De Vriendelijkste Handelaar van Heuvelland met een score van 9,73/10 is Hoornaert Verzekeringen.

Hoornaert Verzekeringen – 9,73/10
Voor de allerbeste verzekeringen in het Heuvelland bent u bij Verzekeringen Hoornaert aan het juiste adres. Met vijftig jaar ervaring zorgen deze specialisten voor polissen die volledig aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om een hospitalisatieverzekering via DKV, een brandverzekering van AXA, of een uitvaartverzekering met DELA, hier vindt u altijd een passende oplossing. Verzekeringen Hoornaert biedt uitstekende service en houdt uw contracten en schadeclaims overzichtelijk en toegankelijk. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de persoonlijke en deskundige aanpak van Verzekeringen Hoornaert!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be