Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kontich

Donderdag 23 mei 2024 16:18 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Kontich.

Alle handelaars in Kontich kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Kontich.
Heb jij een zaak in Kontich en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in de raadszaal van het gemeentehuis in Kontich. Burgemeester Bart Seldeslachts en Schepen Marleen Van den Eynde waren aanwezig om persoonlijk de award en oorkondes uit te reiken. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Kontich mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1500 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Leonidas-9.06/10
De allerbeste chocolade en pralines vind je bij Leonidas in Kontich, een sfeervolle pralinenwinkel op het Sint-Jansplein. Ze bieden een breed assortiment aan heerlijke pralines, seizoensgebonden cadeautjes, geschenkmanden en relatiegeschenken met B2B mogelijkheden. Leonidas pralines zijn perfect voor elke gelegenheid, van verjaardagen en feesten tot romantische avondjes. De winkel biedt het volledige Leonidas assortiment, waardoor je altijd iets bijzonders vindt. Bezoek Leonidas Kontich en laat je betoveren door de geur van verse chocolade zodra je binnenstapt.

Garage Van Bortel-9.16/10
Renault Garage Van Bortel is sinds 1974 een gevestigde waarde in Kontich, bekend om goede service, professioneel advies en persoonlijk contact. U kunt hier terecht voor de aankoop van nieuwe en gezonde tweedehandswagens, inclusief overname van uw oude wagen. De modern uitgeruste garage biedt onderhoud en herstellingen voor Renault, Dacia en andere merken, met alle nodige materialen zoals remtestbanken en airco-installaties. Garage Van Bortel beschikt over een uitgebreid magazijn met 11.000 onderdelen. Daarnaast biedt de garage een uitgebreide verhuringsdienst met een groot aanbod aan wagens voor korte en lange termijn.

Running Store Kontich-9.17/10
Bij Running Store Kontich kunt u terecht voor een uitgebreide analyse van sportschoenen en orthopedische steunzolen, uitgevoerd door een professioneel team met behulp van een looppiste, Footscan-analyse en HD-camera. Ze bieden ook steunzolen en aanpassingen voor niet-sporters met fysieke klachten. Het assortiment omvat loopkleding, technische hulpmiddelen, en sportvoeding, beschikbaar zowel in de winkel als online. Neem uw oude sportschoenen mee voor een nauwkeurige analyse van slijtage. Bij aankoop van schoenen krijgt u een gratis Footscan-analyse, en voor 25 euro zonder aankoop, wat verrekend kan worden bij een volgende aankoop. De winkel is open van maandag tot zaterdag, met specifieke openingstijden vermeld op hun website.

Lunch Express-9.34/10
Welkom bij Lunch Express in Kontich, waar u kunt genieten van belegde broodjes, koude schotels en omeletten. Probeer onze heerlijke broodjes zoals aardappelsla, rosbief of smos kaas & hesp, met liefde bereid. Bestel broodjes voor uw meeting en zorg dat u ze een dag van tevoren bestelt voor 10u30. Voor feestjes biedt Lunch Express koude buffetten met versbereide salades en hespenrolletjes, te bestellen drie dagen van tevoren. Verrassend ontbijt nodig? Bestel een champagneontbijt voor 50 euro, inclusief gratis levering.

Bakkerij Luverco-9.34/10
Geniet van dagvers brood bij Bakkerij Luverco in Kontich, waar u kunt genieten van overheerlijke sandwiches, pistolets, patisserie en charcuterie van Charles. Probeer de lekkere pralines van Bakkerij Luverco, een perfect geschenk voor elke gelegenheid. Voor warme broodjes, gebak of taart bent u hier ook aan het juiste adres, inclusief verse theekoeken en dessertkoekjes. Bent u op zoek naar een grote taart voor een speciale dag? Bestel een heerlijk biscuit met vers fruit, slagroom en chocolade. Heeft u specifieke wensen voor een taart? Breng Bakkerij Luverco op de hoogte en krijg de perfecte taart op maat.

RoZet-Dameskleding en breiwol-9.49/10
Welkom bij RoZet in Kontich, jouw specialist voor dameskleding en breiwol. Nadine kiest zorgvuldig dameskleding en biedt een ruim assortiment breiwol in diverse kleuren. Ze geeft deskundig advies en verkoopt breiboeken om je te helpen met ontwerpen. RoZet is een officiële Phildar-verdeler en biedt ook garen van Katia, Fonty en Novita. Daarnaast kun je hier terecht voor Le Bourget panty's. Bezoek RoZet aan de Mechelsesteenweg 66 voor professioneel advies en inspiratie.

De Vriendelijkste Handelaar van Kontich met een score van 9.45 op 10 is Soetkin geworden.

Welkom in de chocoladewereld van chocolatier Soetkin! Bij Soetkin vind je betaalbare, kwaliteitsvolle huisgemaakte pralines en chocolade gemaakt van duurzame Callebaut chocolade. Ze bieden ook gepersonaliseerde chocoladeproducten, zoals foto pralines en ijstaarten. De exclusieve "Kontichse Kontjes," gevuld met marsepein en likeur, zijn een lokale specialiteit. Voor diabetici is er een assortiment suikervrije chocolade gezoet met stevia. Soetkin heeft ook leuke geschenkmanden en bonbonnières voor elke gelegenheid. Bezoek Soetkin om te genieten van hun heerlijke chocoladecreaties.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kontich"