Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Langemark-Poelkapelle

Vrijdag 7 juni 2024 09:33 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Langemark-Poelkapelle.

Alle handelaars in Langemark-Poelkapelle kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Langemark-Poelkapelle. Heb jij een zaak in Langemark-Poelkapelle en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Langemark-Poelkapelle rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Langemark-Poelkapelle mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 194 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Naaiboetiek Cony – 9,40/10
Bij Naaiboetiek Cony in Langemark - Poelkapelle kunt u terecht voor alle soorten kledingherstellingen en maatwerk. Of het nu gaat om het herstellen van een scheur, het aanpassen van kleding naar uw maat, of het creëren van een uniek kledingstuk, Cony staat voor u klaar met professionele vakmanschap. Daarnaast biedt de boetiek een breed assortiment aan naaimaterialen en creatieve benodigdheden, ideaal voor iedereen die graag zelf aan de slag gaat. Met deskundig advies en kwalitatieve producten helpt Cony u om uw kleding en creatieve projecten tot een succes te maken.

De Kubus – 9,44/10
Bij De Kubus in Langemark-Poelkapelle kunt u vanaf 5 uur ’s ochtends terecht voor veel meer dan alleen uw dagelijkse krant. Deze veelzijdige winkel biedt een breed assortiment aan kranten, weekbladen, vapes, tabak en loterijproducten. Daarnaast is De Kubus ook een copycenter en drukkerij, waar u kunt rekenen op professioneel ontwerp- en drukwerk, evenals printdiensten. Op zoek naar kantoor- en schoolbenodigdheden? Of misschien een stijlvol juweel, horloge of een schattig babycadeau? Bij De Kubus vindt u het allemaal. Bezoek hun en ervaar hun warme service en uitgebreide aanbod!

De Vriendelijkste Handelaar van Langemark-Poelkapelle met een score van 9,58/10 is Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam

Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam – 9,58/10
Bij Bossaert Myriam vindt u alles op het gebied van kledingherstellingen, raamdecoratie op maat, en huishoudtextiel. Met haar motto 'zorgvuldig, netjes en snel' herstelt Myriam uw favoriete kledingstukken met de grootste zorg. Of het nu gaat om retouches voor babykleding, kinderkleding of volwassenenkleding, zij heeft de expertise in huis. Daarnaast biedt de winkel een breed assortiment aan gordijnen, badkamer- en keukenlinnen, en handige accessoires zoals naaigerief en sieraden. Voor een compleet overzicht van het aanbod en persoonlijk advies kunt u terecht op de website of gewoon even binnenlopen in de winkel.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be