Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ninove

Donderdag 6 juni 2024 16:16 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Ninove.

Alle handelaars in Ninove kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Ninove.
Heb jij een zaak in Ninove en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Ninove rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Ninove mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 628 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Garage Marc Ninove – 9,34/10
Garage Marc te Ninove is jouw vertrouwde verkooppunt voor Peugeot-wagens. Met een ruime toonzaal van 750m² biedt Garage Marc een uitgebreid assortiment van de nieuwste Peugeot-modellen, van SUV's tot sportwagens. Naast de verkoop van nieuwe auto's, vind je hier ook hoogwaardige occasiewagens die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Na aankoop ben je verzekerd van uitstekende naverkoopservice en deskundig onderhoud in hun eigen werkplaats. Maak een proefrit en ervaar de kwaliteit van Peugeot. Bij Garage Marc geniet je van betrouwbare service, erkende carrosserieherstellingen en uitgebreide garantieopties. Bezoek Garage Marc en ontdek jouw ideale Peugeot!

De Vriendelijkste Handelaar van Ninove met een score van 9,51/10 is Lisab.

Lisab – 9,51/10
Bij Lisab, exclusieve Lisap dealer voor de regio, vind je sinds 1942 alles wat je nodig hebt voor kappers, particulieren en schoonheidszorgen. Van hoogwaardige kappersproducten en -materialen tot complete saloninrichtingen in samenwerking met Salon Ambience, JJMaes en Rem. Ons aanbod omvat ook Nesti Dante voor gevoelige huid, Jacques Esterel panty's, accessoires en meer. Barbieren kunnen bij ons terecht voor inrichtingen en producten, waaronder binnenkort de spectaculaire Wahl tondeuses. Bezoek hun vernieuwde zaak en showroom op afspraak en ontdek hun ruim assortiment en hun professionele opleidingen, zowel fysiek als online.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be