Koffiebar Bon Caffee: Hier vind je de beste koffie in Wetteren

Woensdag 15 november 2023 10:29 - geschreven door Bart

In de kijker: Kort interview met Cindy Lammens van Koffiebar Bon Caffee uit Wetteren.


Goedemiddag Cindy, fijn dat je ons vandaag meer wilt vertellen over Koffiebar Bon Caffee. Kun je beginnen met het verhaal achter deze gezellige ontmoetingsplek?

Cindy: Natuurlijk! Na 20 jaar als administratief bediende gewerkt te hebben, besloot ik mijn droom na te jagen en een eigen koffiebar te openen. Bon Caffee is het resultaat van die droom. Het is een plek waar mensen niet alleen komen voor de koffie, maar ook voor de warme, huiselijke sfeer.


Dat klinkt geweldig! Wat maakt de koffie bij Bon Caffee zo speciaal?

Cindy: Wij gebruiken uitsluitend 100% Arabica koffiebonen, die we ter plaatse malen. Dit zorgt voor een frisse, rijke smaak. Onze klanten waarderen ook de variëteit; van klassieke koffie tot bijzondere lattes, en zelfs vegan en biologische opties.


Naast koffie, wat kunnen klanten nog meer verwachten bij Bon Caffee?

Cindy: We hebben een uitgebreide menukaart met voor elk wat wils. Denk aan versgebakken pizza's, huisgemaakte broodjes, en natuurlijk ons heerlijke gebak. We willen dat iedereen iets lekkers kan vinden bij ons.


Cindy, we hoorden dat Bon Caffee ook ontbijtopties biedt. Kun je ons daar meer over vertellen?

Cindy: Zeker! Ons ontbijtmenu is iets waar we echt trots op zijn. We bieden een verscheidenheid aan opties, van gezonde ontbijtbordjes tot hartige lekkernijen. Of je nu de dag wilt beginnen met een voedzaam yoghurtje met granola of een luxe ontbijt met verse broodjes en beleg, bij ons vind je het perfecte begin van je dag.


Dat klinkt heerlijk! En hoe zit het met de andere gerechten die je aanbiedt?

Cindy: We hebben een breed scala aan gerechten. Voor de lunch bijvoorbeeld hebben we heerlijke huisbereide spaghetti, versgebakken pizza’s, en een variëteit aan broodjes en salades. Alles wordt met zorg en verse ingrediënten bereid. We proberen ook regelmatig nieuwe recepten uit, dus er is altijd iets nieuws te proberen.


Dat klinkt als een uitgebreid menu. Heb je ook opties voor mensen met specifieke dieetwensen?

Cindy: Absoluut. We hebben vegan en biologische opties, en we zijn altijd bereid om rekening te houden met allergieën of specifieke dieetwensen van onze klanten. Het belangrijkste voor ons is dat iedereen van zijn bezoek aan Bon Caffee kan genieten, ongeacht zijn of haar voorkeuren.


Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Bon Caffee?

Cindy: Dat zit in kleine dingen. Een vriendelijke groet, een gezellig praatje, en de aandacht voor onze klanten. We hebben ook cadeaubonnen voor diegenen die iemand anders een fijn moment bij Bon Caffee willen schenken.


Dat klinkt als een warme en uitnodigende plek. Hoe kunnen mensen meer te weten komen over Bon Caffee?

Cindy: Voor meer informatie, zoals onze openingstijden, menukaart en het verhaal achter Bon Caffee, nodig ik iedereen uit om naar onze Wetterse Koffiebar website te gaan.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!