Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Zele

Dinsdag 4 juni 2024 14:04 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Zele.

Alle handelaars in Zele kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Zele.
Heb jij een zaak in Zele en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Zele rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Zele mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 479 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Gotha-Juwelen – 9,30/10
Welkom bij Gotha - Juwelen, jouw bestemming voor prachtige horloges, ringen, kettingen en armbanden. In hun winkel vind je een breed assortiment aan sieraden in verschillende stijlen en prijscategorieën, zodat iedereen iets moois kan vinden. Als gediplomeerd goudsmid en uurwerkmaker verzorgt Kevin Goossens zelf alle herstellingen met de grootste zorg. Ze zijn trots op hun unieke en originele collecties, zoals de bedelarmbanden van Trollbeads. Daarnaast bieden ze een uitgebreide selectie horloges van merken als Festina, Casio en Tommy Hilfiger. Tot slot kopen ze ook oud goud aan tegen de hoogste dagkoers. Bezoek hun en laat je verrassen door hun kwaliteit en service.

Van Driessche-De Caluwe – 9,35/10
Van Driessche - De Caluwe in Zele is dé stookolieleverancier en tankstation met buurtwinkel voor de regio. Naast het tanken van olie, kun je hier terecht voor een ruim assortiment aan voedingswaren zoals vers brood, charcuterie, verse sandwiches, snoep en zowel koude als warme dranken. De buurtwinkel biedt ook rookwaren, telefoonkaarten, Lotto en krasloten. Het is de ideale stopplaats voor al je dagelijkse benodigdheden, gecombineerd met vriendelijke service en gemak. Bezoek Van Driessche - De Caluwe voor een efficiënte en aangename winkelervaring.

De Vriendelijkste Handelaar van Zele met een score van 9,50/10 is Parfumerie Griet.

Parfumerie Griet – 9,50/10
Bij Parfumerie Griet in Zele geniet je van professioneel en persoonlijk advies bij de keuze van je parfum, cosmetica en make-up. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt zaakvoerster Grietkin een variatie aan bekende en exclusieve merken, perfect als cadeau of om jezelf te verwennen. Hun schoonheidsinstituut biedt gelaatsverzorgingen, manicures, pedicures, epilaties en maquillage met producten van topmerken zoals Sans Soucis en Pure Altitude. Daarnaast organiseren ze geurdegustaties en workshops in handverzorging en make-up voor een leuke en verfrissende ervaring. Bezoek Parfumerie Griet en ontdek de ideale verzorging en producten voor jouw schoonheid en welzijn.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Zele"