Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraak
Woensdag 10/03 Na afspraak
Donderdag 11/03 Na afspraak
Vrijdag 12/03 Na afspraak
Zaterdag 13/03 Na afspraak
Zondag 14/03 Gesloten

Foto’s

Info

Onderga een Total Body Make Over samen met Instituut Sanas

 

Binnen & Buiten

In amper 4 weken gaat het team van Instituut Sanas je hele lichaam een totale make over geven, zowel voor je buiten- als binnenkant. Door de verscheidene behandelingen die zij aanbiedingen komt alles aan bod. Bioslimming, gelaatsbehandelingen en bindweefselmassages zijn maar een paar items die aan bod komen.
 

Wat kan je er mee bereiken

Na de sessies bij Instituut Sanas zal je merken dat je lichaam veel strakker zal zijn, dus goodbye cellulitis! Je gelaat zal er veel jonger uit zien en krijgt opnieuw die natuurlijke glans. Je zal tevens ook een serieuze pigmentatie vermindering merken en er zal nieuwe collageen worden aangemaakt. Dankzij de multi-vitaminen zullen je haren, nagels, huid en spieren sterker worden en je metabolisme zal sneller werken. Ze zorgen ook voor botdichtheid en zijn ideaal voor je hart, maag, bloedsomloop, gewrichten en hersenen.
 

Hoe gaat Instituut Sanas te werk

Zij starten altijd eerst met een intake gesprek want elk lichaam is anders. Daarin zal er besproken worden wanneer er welke behandeling gepland wordt, hoe je lichaam in elkaar zit en hoe je metabolisme werkt. Op deze manier kan het team van Instituut Sanas een totale body make over op maat kunnen voorzien voor jou. De afspraken worden op voorhand ingepland zodat ze een schema kunnen opstellen. Het schema dat je kan volgen is hoe je de kuren thuis verder kan ondersteunen en hoe jij zelf je voeding kan aanpassen. Het is de bedoeling dat de persoonlijke samenwerking zorgt voor een blijvend resultaat en geen jojo effect! Daar gaan ze voor bij Instituut Sanas! Maak je afspraak en voel je opnieuw goed in je vel dankzij Instituut Sanas. Dit alles en nog veel meer kan je ook bekijken op hun website: http://instituutsanas.be/ 
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top... 7,7 Review door: Alexandre
Zeer vriendelijk!... 8,2 Review door: Jelle