Ontdek de reviews van klanten van Tuinplanning Verplanken in Oostkamp.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Bij tuincenter Verplancken vindje altijd iets , nooit ga je buiten zonder een fantastisch uniek geschenk,bloemen of planten een mooi idee en heeeel veel praktische informatie voor je tuin .Heb je vragenof je zoekt ietsspeciaals dan is er 1 adres nl bij Johanna en Wilfried

Review door Tine op 2024-01-30
Scoremotivatie
super vriendelijke behulpzame dame. ze maakt zeer mooie pakjes er is en ruim assortiment producten.

Review door Martin op 2024-01-16
Scoremotivatie
Prachtig winkeltje, goede kwaliteit, goed advies, koop lokaal ! Zeer ruim aanbod planten binnen en buiten.

Review door Anna op 2024-01-08
Scoremotivatie
Je krijgt altijd veel uitleg en Mevrouw is altijd even vriendelijk. Altijd leuk om daar iets aan te kopen.

Review door Sophie op 2024-01-05
Scoremotivatie
Tuinplanning Verplanken is een zaak waar ik heel graag kom. Johanna heeft altijd een oplossing voor mijn tuin en bloemen. Ook voor mijn creaties geeft ze enthousiast altijd goede tips en kan het juiste materiaal vriendelijk voorstellen. Zeker een 10 waard!

Review door Leen op 2023-12-31
Scoremotivatie
Fantastische bediening, je voelt je op je gemak, je kan uitleg vragen over 100 en 1 dingen. De winkeldame heeft met plezier uitleg over al je plantjes. Aanrader voor iedereen met groene vingers! En je kan gewoon ook in de prachtige tuin rondlopen. Fantastisch!

Review door Sofie op 2023-12-31
Scoremotivatie
Bediening met hart en ziel en dat voel je meteen! We zijn met veel nuttige groene tips en een goed gevoel naar huis gegaan!

Review door Heidi op 2023-12-31
Scoremotivatie
In deze winkel worden we telkens goed ontvangen. De geschenkjes, boeketten,..worden telkens verzorgd overhandigd. Vol begestering staat de bloemiste in haar winkel, ze geeft graag een woordje uitleg bij haar creaties en planten.

Review door Kristel op 2023-12-23
Scoremotivatie
Tevreden klant. Al jaren klant. Tevreden klant. Al jaren klant. Tevreden klant. Al jaren klant. Tevreden klant. Al jaren klant. Tevreden klant. Al jaren klant. Tevreden klant. Al jaren klant.

Review door Paulien op 2023-12-23
Scoremotivatie
Een zeer mooi versierde winkel met speciale kerstattributen die je elders niet vindt, origineel Zeer vriendelijke ontvangst

Review door Jan op 2023-12-22
Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.