Andere belangrijke handelaars

Banner Bouwmaterialen Van Pelt bvba

Bouwmaterialen Van Pelt bvba

Openingsuren

Maandag 07:00 - 18:00
Dinsdag 07:00 - 18:00
Woensdag 07:00 - 18:00
Donderdag 07:00 - 18:00
Vrijdag 07:00 - 18:00
Zaterdag 07:30 - 12:00
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Al meer dan 60 jaar staat Bouwmaterialen Van Pelt tot uw dienst voor levering van bouwmaterialen en tegels in Oud-Turnhout en omstreken.
 

Ruwbouw materialen

De ruwbouw is een belangrijke fase in ieder bouwproject. Hier wordt de basis gelegd voor iedere woning. Bouwmaterialen Van Pelt voorziet u van een keuze uit de meest kwalitatieve materialen, waaronder beton, bouwwelfsels, bouwplaten, bouwstenen, balken, zand en grind.
 

Dak

Samen met de gevel vormt het dak het tweede belangrijke geheel dat in grote mate het uitzicht van een woning bepaalt. Het aanbod aan dakbedekkingsmaterialen is bij Bouwmaterialen Van Pelt bijzonder groot. U vindt hier geschikte materialen voor hellende daken. Denk maar aan klassieke dakpannen of leien. Roofing is bestand tegen ozon en weersinvloeden, ideaal voor platte daken, net zoals EPDM.
 

Isolatie

Wil u uw woning verzekeren van een aangename gevoelstemperatuur en uw energiefactuur drastisch verminderen? Dan is isoleren de eerste stap.
In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren geïsoleerd, want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis. Bij Bouwmaterialen Van Pelt  kan u isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van uw huis te isoleren. Denk maar aan gevelisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, wandisolatie en plafondisolatie.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Bouwmaterialen Van Pelt bvba, 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Ravels 175

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Bouwmaterialen Van Pelt bvba

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Bouwmaterialen Van Pelt bvba als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze koopjespagina

Nieuwsbrief