Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Ilwa NV toe

Info

Een mooie, betaalbare keuken. Een keuken die haar glans en charme ook na jaren intensief gebruik behoudt... Precies dat was de basis waarop Ilwa in 1936 aan de fabricatie van haar eerste keukens begon. 70 jaar later slaagt Ilwa er nog steeds in om die belofte waar te maken.

Samen met het vakmanschap werd immers het streven naar kwaliteit en klantgerichtheid doorgegeven. En dat verklaart meteen ook ons blijvend succes. Een keuken installeren - groot of klein, design of klassiek - blijft voor de meeste zoniet alle mensen, toch een behoorlijke investering. Het is dan ook geen onredelijke eis om van uw keuken een lange levensduur te verwachten.

Bij Ilwa krijgt u waar voor uw geld. Uw keuken, volledig ontworpen naar uw persoonlijke smaak en voorzien van het allergrootste comfort... Een unieke belofte die hard gemaakt wordt door het al even unieke waarborgcertificaat van 15 jaar.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie

Ontdek andere handelaars in de buurt van Ilwa NV in Puurs

Interieur - Design Vermoesen
Pullaar 227
2870 Puurs
Jan Cleirbout
Louis de Naeyerplein 10 A
2830 Willebroek
Marivoet bv
Hombeekseweg 29
1880 Kapelle-op-den-bos
Nightlife Exclusive
Pourbusstraat 3
2000 Antwerpen