Interieur - Design Vermoesen

Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 25/04 GeslotenGesloten

Info

Interieur-Design Vermoesen te Puurs is uw partner voor interieurmaatwerk en totaalinrichtingen,
Alle meubelstukken worden ontworpen in samenspraak met de klant. Vervolgens wordt uw interieur op maat vervaardigd in eigen atelier en kan u ook op Vermoesen rekenen voor de plaatsing ervan, tenzij u dit liever zelf doet.
 

Nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer vernieuwen, of bent u aan het bouwen en zoekt u een partner die uw badkamer kan ontwerpen en plaatsen? Vermoesen verzorgt graag uw badkamer, van sanitair en meubels tot vloeren en wanden. De expert in interieur realiseert in een zo kort mogelijke tijdspanne uw project.
 

Nieuwe keuken

Een keuken plaatsen, of gedeeltelijk of geheel vernieuwen? Interieur-Design Vermoesen biedt u alle kwaliteitsmerken die de dag van vandaag op de markt zijn.
Voor het corpus werkt de specialist steeds met water werende platen en voor de afwerking gaan ze voor parapan tot formica of massieve eik. Er zijn heel veel mogelijkheden om zo uw keuken te creëren geheel volgens uw wens.
Voor de keukenwerkbladen werkt het bedrijf te Puurs samen met een gespecialiseerde firma die steeds de laatste nieuwe trends en designs volgt.
 

Totaalproject woning

Van renovatie tot nieuwbouw en van elektriciteit tot sanitair, stenen of houten vloeren, ramen, deuren, maatkasten, schilderen tot zelfs raamdecoratie. Interieur-Design Vermoesen biedt steeds de beste prijskwaliteitverhouding, conform aan alle wetgevingen.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief