Openingsuren

Maandag 16/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 18/12 Na afspraak
Donderdag 12/12 Na afspraak
Vrijdag 13/12 Na afspraak
Zaterdag 14/12 Gesloten
Zondag 15/12 Gesloten

Info

Schoonheidsinstituut Bioline

Op zoek naar een schoonheidsinstituut met een breed aanbod van behandelingen? Bioline in Ranst kan u zeker te hulp staan!

Patsy Goormans baat al meer dan 23 jaar instituut Bioline uit, en dit doet ze nog steeds met hart en ziel. Het is belangrijk voor haar dat klanten zich goed in hun lichaam voelen. Daarom specialiseerde ze zich in afslanking, figuurcorrectie, gelaatsverzorging, huidverjonging en permanent make-up.
 

Afslanking en figuurcorrectie

Raakt u die extra kilootjes niet kwijt ondanks het sporten of gezond eten? Schoonheidsinstituut Bioline heeft enkele behandelingen die u hierbij kunnen helpen: LPG-endermologie, Cavitatie, Bodysculptor, Cryolipolyse, het exclusieve Slim Smart, …

Voor de behandeling van start gaat, is het belangrijk dat u even langsgaat voor een kennismakingsgesprek. Hierbij wordt er een programma op maat opgesteld, want iedereen is anders natuurlijk!
 

Huidverjonging en huidverbetering

Niet enkel de extra kilootjes, maar ook de huidveroudering wordt aangepakt bij Schoonheidsinstituut Bioline.

Patsy zorgt ervoor dat ze op de hoogte is van de nieuwste methodes en behandelingen door middel van bijscholing. Enkele methodes zijn: mesotherapie, microdermabrasie, liftmassage, Deep Skin, … Door deze behandelingen wordt uw huid weer jong en strak!
 

Permanente make-up

Geen zin of tijd om elke ochtend opnieuw uw make-up op te doen? Of hebt u een allergie van gewone make-up? Dan is er altijd nog permanente make-up!

Bij permanente make-up wordt een huidvriendelijke pigmentvloeistof door middel van een dunne naald de huid in gebracht. U kan kiezen voor die behandelingen: Magic Lips, Microshading wenkbrauwen en Duoliner ogen.

Bij Magic Lips worden de lippen volledig ingekleurd zodat de lippen mooi afgelijnd en vol lijken. Bij Microshading worden de wenkbrauwen zacht ingekleurd voor een natuurlijke look.

Interesse in één van de vele behandelingen? Aarzel niet om een afspraak te maken via het nummer 03/227 48 09 of via instituutbioline@pandora.be

Kijk zeker nog eens op de website voor het uitgebreide gamma van Schoonheidsinstituut Bioline.

Ligging en routebeschrijving