Franky Rutsaert bv

Openingsuren

Maandag 08/06 Na afspraak
Dinsdag 09/06 Na afspraak
Woensdag 03/06 Na afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraak
Vrijdag 05/06 Na afspraak
Zaterdag 06/06 Na afspraak
Zondag 07/06 Gesloten

Info

Franky Rutsaert bvba is reeds meer dan 25 jaar actief in de bouwsector. Hij beschikt over veel ervaring en is dus een zeer geschikte aannemer voor advies betreffende bouwcoördinatie, nieuwbouw en ook verbouwingen. 

Totaalprojecten

Frank Rutsaer doet bovendien ook totaalprojecten. Wat houdt dit in? Hij gaat met zijn "sleutel-op-de-deur" projecten net dat stapje verder, want zij bieden hun projecten kant en klaat te koop aan. Hun team bestaat uit vaste onderaannemers, waarmee zij de projecten zoals appartementen en gebouwen samen afwerken. Frank vindt het belangrijk om met de klant nauw betrokken te zijn, zodat de klant voldoende geïnformeerd is over de stand van zaken en toekomstige plannen. Bovendien heeft de klant een vrij keuze in de binnenafwerking van de woning. 

Nieuwbouw

Heeft u pas een stuk bouwgrond gekocht en weet niet goed hoe je er moet aan beginnen? Rutsaert kan uw volledige woning plaatsen of indien u enkel de ruwbouw wilt laten doen, dan is dat ook mogelijk. Tijdens de bouw van de woning nemen zij al de verantwoordelijkheid op ons. Dit gaat van opvragen offertes en het opvolgen van de werken. Zij realiseren uw woning op een z'n kort mogelijke tijd.

Indien u meer informatie en advies wil bekomen, neem dan gerust contact op.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief