Openingsuren

Maandag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Interieurwerken Raedt

Iedereen van ons hecht belang aan een mooie, functionele woning die aansluit bij je wensen en verwachtingen. Je huis is immers je thuis. Of je nu een huis gekocht hebt en renovatiewerken wilt uitvoeren, of simpelweg een stuk bouwgrond hebt aangekocht en je droomhuis gaat neerplanten: aan ieder huis is van tijd tot tijd wel een verandering of aanpassing nodig die op maat dient te gebeuren.
 
Bij Interieurwerken Raedt zit je aan het juiste adres als je een vakbekwame professional wilt inschakelen om mee uw woondromen binnenshuis te realiseren, gaande van de gyprocwerken tot het creëren van tafels of kasten op maat.
 

Binnenruimtes

Niet alle ruimtes en kamers kunnen ingericht worden met een standaard uitrusting. Sommige standaardmaten zijn in bestaande woningen moeilijker te integreren in het concept en dus stuit je soms op problemen bij de plaatsing van je aankoop.
 
Dat is niet zo bij deze professional: werkelijk alles kan aangepast en op maat gemaakt worden door Interieurwerken Raedt uit Tielt, gaande van de binnendeuren tot een totaalinrichting van een kamer. Als vakman weet hij van de doorsnee badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken een ruimte te maken die perfect aansluit op je verwachtingen, die functioneel is en waar je je goed in voelt.
 

Meubels op maat

Met jarenlange ervaring in de vingers kan je bij deze creatieve, handige duizendpoot terecht voor het op maat maken van al je kasten, tafels, dressings en inrichtingen. Eerst wordt samen besproken wat er precies verwacht wordt en hoe de uiteindelijke ruimte eruit moet zien, vervolgens wordt alles opgemeten en enige tijd later kunt u al relaxen of genieten van de unieke binnenhuisinrichting die u zelf in gedachten had.
 

Vloeren en plafonds

In een woning begint alles met de aanleg van een mooie vloer en een degelijk plafond. Dit zijn de eerste werken die in het oog springen wanneer je een ruimte betreedt. Bij Interieurwerken Raedt uit Tielt kunt u terecht voor het laten plaatsen van een authentieke, gezellige en warme laminaat of parket en de totaalafwerking van uw plafonds.
 
Hebt u een vraag voor deze firma of zou u graag onmiddellijk een afspraak inplannen om uw woning te laten inrichten tot uw droomhuis? Neem vrijblijvend contact op via de bijgevoegde gegevens!
 

Ligging en routebeschrijving