Openingsuren

Maandag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 02/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Activ Garden uit Wingene specialiseert zich in het aanleggen en vakkundig onderhouden van zowel privé als bedrijfstuinen. Bovendien kan u er rekenen op een schitterende dienstverlening en deskundig professioneel advies.
 
Van graafwerken tot vellen van bomen.
 
Niet alles draait om aanleg of onderhoud. Soms staat er al eens iets in de weg of moeten er grove middelen worden ingezet. Zo kan u bij Activ Garden terecht voor ondermeer allerhande graafwerken, grondwerken en het snoeien of vellen van bomen. 
 
Van Planning tot aanleg! 
 
Om uw droomtuin te realiseren is het belangrijk om een goede tuinplanning op te maken die rekening houd met de aanleg van verhardingen, afsluitingen, grasperken, beregening enzo... Daarom nemen ze bij Activ Garden uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften goed te analyseren en op te volgen. Hun deskundig advies en know-how draagt bij tot een goed verloop in planning en coördinatie zodat de aanleg van uw tuin tot in de kleinste details aan de hoogste kwaliteit kan worden afgeleverd.
 
Vakkundig onderhoud van uw tuin
 
Uw droomtuin komt pas echt mooi tot zij recht als deze vakkundig wordt onderhouden. Bij Activ Garden uit Wingene kan u rekenen op ervaring met betrekking tot het onderhouden van tuinen. Enkele malen per jaar komen ze bij u langs om de tuin tot in de puntjes te verzorgen. Gaande van bemesten tot het maaien van uw gazon en van onkruidverdelging tot het snoeien van rozen, hagen en bomen. Activ Garden zorgt dat uw tuin floreert! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Activ Garden een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top service!... 8,1 Review door: Louis
Altijd zeer vriendelijk en steed... 10 Review door: Thomas
De kinderen zijn tevreden wat on... 10 Review door: Eveline
Stiptheid tip top... 10 Review door: Winther