Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Wingene

Dinsdag 4 juni 2024 15:40 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Wingene.

Alle handelaars in Wingene kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Wingene.
Heb jij een zaak in Wingene en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Wingene rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Wingene mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 559 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Kapsalon Dorine - 9,20/10
Welkom bij Kapsalon Dorine, een gevestigde naam in Wingene, waar u terechtkunt voor al uw haarwensen. Met meer dan 40 jaar ervaring biedt Dorine vakmanschap en stijl voor dames, heren en kinderen. Haar expertise in knippen en kleurtechnieken, zoals balayages, zorgt voor moderne en frisse kapsels. Dorine werkt met topmerken zoals Lissab en Paul Mitchell, wat garant staat voor gezond en glanzend haar. Een afspraak bij Kapsalon Dorine betekent niet alleen een uitstekende haarbehandeling, maar ook een warm en vriendelijk onthaal. Verlaat het salon met een gevoel van vernieuwing en zelfvertrouwen dankzij Dorine's deskundige aanpak.

De Vriendelijkste Handelaar van Wingene met een score van 9,39/10 is Kapsalon Bart.

Kapsalon Bart – 9,39/10
Kapsalon Bart in Wingene is gespecialiseerd in dames, heren en kinderen. Met meer dan 25 jaar ervaring biedt zaakvoerder Bart steeds de nieuwste trends dankzij regelmatige bijscholingen. In 2019 werd Kapsalon Bart bekroond tot 'Vriendelijkste Handelaar' van Wingene, wat hun uitstekende service en klanttevredenheid benadrukt. Om lange wachttijden te vermijden, werkt Bart graag op afspraak. Van dinsdag tot zaterdag staat Bart klaar om zijn klanten te verwennen met professionele en modieuze kapsels. Bezoek Kapsalon Bart en stap buiten als een echte Hollywoodster!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Wingene"