Kerremans Johan bv

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij de renovatie van uw woning of het plaatsen van een nieuwbouw, vertrouwt u voor de installatie van uw centrale verwarming en sanitair best op een échte vakman. Johan Kerremans uit Rumst staat niet alleen garant voor een doortastende service en een vlotte oplevering. Hij is ook officiële ATAG Select Dealer, waardoor u altijd zeker bent van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.
 

Centrale verwarming

Een goed onderhouden centrale verwarming levert u niet alleen een aangename, verwarmde woning op. U bespaart een heleboel op energiekosten omdat u minder verbruikt. Kiest u bovendien voor de onklopbare kwaliteit van ATAG-producten wanneer u uw ketel vervangt? Dan bent u er zeker van dat uw installatie jarenlang meegaat. De meest betrouwbare materialen vindt u bij Johan Kerremans uit Rumst.
Is uw woning toe aan een nieuwe verwarmingsketel? Gaat u bouwen en zoekt u een betrouwbare vakman om uw centrale verwarming te installeren? Of staat de winter voor de deur en is het tijd voor een ketelonderhoud? Neem dan nog contact op met Johan Kerremans, uw vakman in centrale verwarming en sanitair in de ruime regio rond Rumst. Ook voor de installatie van uw hedendaagse vloerverwarming hebt u maar één adres nodig.
 

Badkamerrenovatie en installatie van uw sanitaire voorzieningen

U gaat uw badkamer renoveren in Rumst of de ruime omgeving en u zoekt een vakman om de werken uit te voeren? Of zoekt u een professional om uw sanitair te herstellen? Voor volledige badkamerrenovatie of kleine herstellingen steunt u op de ervaring van Johan Kerremans, al jaren een gedreven vakman in sanitaire werken. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief