Hofkens Stephan Tuinen

Info

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Hofkens Stefan Tuinen u vakmanschap aan voor zowel de aanleg van uw tuin als voor tuinonderhoud. Gaande van snoeiwerken tot de plaatsing van graszoden en kunstgras, deze vakman verzorgt uw tuin in Brasschaat, Schilde of Schoten tot in de fijnste puntjes.
 

Hofkens Stephan tuinonderhoud

Dankzij het tuinonderhoud van Hofkens Stephan kan u zorgeloos genieten van uw tuin. Of u nu snoeiwerken vereist, of uw gras een maaibeurt zou kunnen gebruiken of u een vakman zoekt voor tuinaanleg. Van nieuwe beplanting tot het zaaien van bloemen of misschien zelfs de aanleg van uw oprit.
 

Dé specialist voor kunstgras en graszoden

Wilt u een nieuw gazon? Misschien wilt u niet helemaal wachten tot al die kleine zaadjes uitgroeien tot gras. Dan kan u, afhankelijk van uw noden, kiezen voor graszoden of kunstgras. Hofkens Stephan is hiervoor de expert die u nodig heeft.
Het bedrijf onderhoudt en verzorgt tuinaanleg voor kleine en middelgrote tuinen in Brasschaat, Schoten en Schilde, zowel voor particulieren als bedrijven. Laat uw snoeiwerken over aan Hofkens Stephan Tuinen en geniet met volle teugen van uw mooi onderhouden tuin.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief