Babyartikelen in België

Babyartikelen

Niets zo mooi als het prille begin van een nieuw leven. Bij iedere geboorte, babydoop of babyborrel is het stilaan een gewoonte geworden dat de kersverse ouders overladen worden met allerlei leuke en praktische cadeautjes. Zo kunnen zij meer genieten van hun pasgeboren kleine spruit en hoeven ze niet te stressen omdat ze bepaalde artikelen nog nodig hebben, maar nog niet in huis hebben. Om te voorkomen dat er veel dubbele artikels zijn die misschien nooit gebruikt gaan worden, is het aanleggen van een geboortelijst aangewezen. Dit wordt meestal enige tijd voor de effectieve geboorte gedaan door de ouders.
 
Bij de handelaars die u via het platform van Handelsgids kunt terugvinden bestaat deze mogelijkheid ongetwijfeld ook. Steun de lokale handel, leg uw geboortelijst bij een lokale handelaar aan en koop uw babyartikelen en geboortegeschenken via een van de handelaars die u bij ons terugvindt.
 

Van tutjes en slabbetjes tot speelgoed en food processors

De inhoud van de geschenkdoosjes die gegeven worden varieert. Door het raadplegen van de geboortelijst bij de handelaar die de ouders gekozen hebben, krijg je meestal een accuraat overzicht van welke artikels nog gewenst zijn en welke reeds gekocht zijn door andere vrienden of familieleden.
 
Je kan ook differentiëren naargelang het budget, wat het voor sommige mensen makkelijker maakt om een geschikt en vooral gewenst presentje te vinden voor de pasgeboren baby. Bepaalde mensen geven liever een mooi tutje, boardie, sleeper, rompertje of slabbetje, terwijl anderen meer voor de praktische aanpak kiezen en allerlei keukengerei of babyspeelgoed selecteren om te geven.
 

Een eerste zoon of dochter, of een kleine broer of zus?

Die keuze van gift ligt meestal in het kamp van de ouders en wat hun exacte behoeftes zijn. Als het een eerste kindje binnen het gezin is, is er meer nood aan praktische spullen dan wanneer er al ooit een baby’tje geboren is. Luiers, een luieremmer, maxi cosi, een speelmat, melkverwarmers, park, muziekdozen, teddyberen, kinderkledij en babybuggy’s zijn dan dikwijls reeds aangekocht voor een eerder kindje.
 
Dat maakt een geboortelijst des te interessanter, omdat je geen overbodige dingen aankoopt of iets dat iemand anders reeds gekocht heeft voor de pasgeborene. Soms kom je als klant zelf een cadeautje tegen dat je erg graag wilt schenken, maar niet op de lijst staat. Of ga je winkelen bij een andere handelaar dan diegene waar de geboortelijst is aangelegd. Ook voor impulsaankopen of spontane geschenkjes kan je terecht op het zoekportaal van Handelsgids om een gepaste handelaar in je buurt te vinden.
 
Ben jij ook op zoek naar een geschikt geschenkje om als cadeau te geven aan een bevriend koppel of een familielid dat net bevallen is? Of wil je niet per se iets kopen wat op de lijst staat, maar wat je zelf uitgekozen hebt?

Spring in dat geval dan ook gerust eens binnen bij een van de handelaars die vertegenwoordigd zijn op onze website. In hun ruime assortiment aan babyartikelen, babyaccessoires en babygeschenkjes vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent!
 
Trotse mama en/of papa, of gewoon suikernonkel of suikertante? Of bent u op zoek naar een geschenkje voor de kersverse moeder of vader? De handelaars die u terugvindt op Handelsgids kunnen u bijstaan met gepast advies en raad aangaande al uw geschenk- en babyaankopen.