Babykleding in België

Babykleding

Is er een nieuw kindje geboren in de familie en staan de doopsuikers al klaar? Alvast een dikke proficiat vanwege Handelsgids aan de ouders en de overige familieleden!

Bent u op zoek naar een geschikte outfit voor het pasgeboren kleintje, maar weet u niet waar te gaan winkelen? Steun uw lokale handelaars en zoek via ons portaal naar een winkel voor babykledij in uw buurt!
 

Babykledij – tot welke leeftijd?

Een baby is een algemene term voor een kindje tussen de leeftijd van 0 tot 1 jaar. Daarna spreekt men van een peuter tot de leeftijd van 2,5 jaar, of het moment dat het kind naar de kleuterschool mag gaan. Dit varieert van land tot land: bij ons in België gaan peuters gemiddeld vanaf 2,5 a 3 jaar naar school, maar in bv. Nederland is dat pas vanaf 4 jaar. Vanaf dat punt wordt een peuter een kleuter.
 

Diverse artikelen

De winkels op ons zoekplatform bieden u een ruim assortiment aan diverse babykledij. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe merkoutfit of gewoon graag een goedkoop babypakje aankoopt, bij onze handelaars kunt u terecht voor al uw aankopen of passend advies en raad op maat.
Rompers, boardies, kruippakjes, sleepers, slabbetjes, truitjes, pyjama’s, slaapkleedjes, bavetten of stijlvolle outfits – voor iedereen wat wils!
 

Snelle kruipers

Niet iedere baby heeft hetzelfde ontwikkelingsproces. Sommige baby’s zijn al erg actief vanaf 6 maanden, terwijl anderen er een paar maanden langer over doen om aan het kruipen te gaan. Als je als ouder een vlotte kruiper in huis hebt, verslijten je kinderkleedjes uiteraard een stuk sneller. Bij een tragere ontwikkeling gaan ze wat langer mee, aangezien er dan nog geen constante beweging en contact met de vloer of ondergrond is.

Je kan kiezen om als ouders dure babypakjes aan te kopen, maar vaak is een goedkoop alternatief bij snelle kruipers ook een geschikte oplossing. Veel hangt af van het merk, het soort stof en de kwaliteit van de kleding. Het spreekt voor zich dat kwaliteitsvolle kinderkleding minder snel versleten gaat zijn en dikwijls nog gedragen kan worden door een toekomstig broertje of zusje.

Gaan uw dure kinderkleedjes maar al te vaak stuk in de crêche? Soms is de kwaliteit van goedkopere babykledij ook niet mis en hoeft een nieuwe aankoop helemaal niet duur te zijn om lang mee te gaan.

Bent u net bevallen en zoekt u uw kleintje te verwennen met enkele nieuwe pakjes? Een babyborrel of doopfeest op komst, maar nog geen outfit om uw kindje in te doen stralen? U bent op zoek naar kwaliteit voor de beste prijs?

Zoek op Handelsgids naar kwaliteitsvolle baby- en kinderkledij en laat je verrassen door de grote keuze bij de handelaars op ons zoekportaal!