Danny Soenen Traiteur

Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/06 GeslotenGesloten
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Een goed feest begint bij goed eten, en dat weten ze nergens beter dan bij Traiteur Danny!
 

Catering op grote en kleine feesten

Voor catering op kleine en grote feesten en evenementen van 40 tot 1.500 personen kan u rekenen op de expertise van Traiteur Danny en zijn team! Hun verse ingrediënten gaan naar heerlijke gerechten voor op babyborrels, communiefeesten, trouwen, buffetten, bedrijfsfeesten … en dit voor particulieren, bedrijven én verenigingen. Ook uw rouwmaaltijden worden met grote zorg door de traiteur bezorgd. De dienstverlening is op alle mogelijke vlakken aangepast aan uw wensen en gaat zo ver als u dat zelf wilt: u kan alles, van buffet tot afwas, overlaten aan de traiteurs, of u kan kiezen zelf taken over te nemen. Eten wordt sowieso door de traiteur verzorgd, maar indien gewenst kunnen zij ook de drank regelen.
 

Verhuur van tafelgerief en breed gamma gerechten

Traiteur Danny zorgt voor alle heerlijke gerechten en buffetten die u maar kan wensen. Enkele van de meest populaire zijn zowel koude als warme buffetten, barbecues, hespespit, mosselfestijnen en kipfestijnen, maar alle andere verzoeken zijn evenzeer welkom! Omdat uiteraard niet iedereen zomaar genoeg bestek en benodigdheden heeft voor grote feesten voorziet de traiteur verhuur van allerhande benodigdheden, waaronder tassen, glazen, borden, bestek, koffieperculator en tafelnappen. Voor een volledig overzicht van de verhuurde materialen kan u terecht op hun website.
 

Zaalverhuur voor feesten en recepties

Verder wordt ook sinds 2012 café en feestzaal ‘t Gildhof uitgebaat door het team van Traiteur Danny. Hier beschikken zij over 2 zalen die openstaan voor verhuur: een kleine zaal met capaciteit 35 personen en een grote zaal met capaciteit 100 personen. Bij de zalen is ruime parkeermogelijkheid en een speelruimte voor kinderen voorzien. Voor verhuur en inlichtingen kan u steeds contact opnemen via het nummer 0479910426 of een e-mail naar traiteurdanny@telenet.be.
 
Voorzie uw feesten van het heerlijkste eten, of vind de ideale zaal om ze in te houden! Neem gauw contact op met Traiteur Danny voor meer info of kijk op www.traiteur-danny.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief