Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 08:30 - 12:00
Dinsdag 30/04 08:30 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 01/05 08:30 - 12:00
Donderdag 25/04 08:30 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 26/04 08:30 - 12:00
Zaterdag 27/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Patrick Vanbecelaere: service en vakkennis

Goed verzekerd zijn is één ding, de scherpste prijs aangeboden krijgen kan alleen maar met een verzekeringsmakelaar die al jarenlang in het vak zit. Patrick Vanbecelaere ontvangt je in een KBC-agentschap te Veurne waarbij service centraal staat. Zijn jarenlange expertise zorgt ervoor dat hij als geen ander zijn vakkennis kan omzetten in de ideale formule die het meest bij jou past. Het kantoor is gespecialiseerd in allerlei verzekeringen en oplossingen voor je wagen en andere voertuigen. 
 

Autoverzekering op maat

Iedereen die zich met een gemotoriseerd voertuig op de openbare weg begeeft is sinds 1992 verplicht zich te verzekeren tegen stoffelijke en lichamelijke schade toegebracht aan anderen in het verkeer. Bij Patrick Vanbecelaere is iedereen vrij om te kiezen of ze zich beperken tot de verplichte autoverzekering BA Motorvoertuigen of zich graag waarborgen tegen extra risico’s. Naast de BA-verzekering kun je met een nog geruster gemoed de weg op door het toevoegen van extra verzekeringen. Op die manier zijn jij en je passagiers optimaal beschermd tegen alles wat er onderweg mis kan lopen. Rechtsbijstand is zo’n waarborg die een hoop stress van je schouders kan halen: deze autoverzekering zorgt ervoor dat je juridisch advies en financiële bijstand kan ontvangen bij conflicten die op de weg ontstonden en waar niet meteen tot een consensus gekomen kan worden.

De verplichte verzekering dekt de meeste materiële en lichamelijke schade bij derden, enkel jij als bestuurder wordt met deze polis niet beschermd. Patrick Vanbecelaere kan met het meeste gemak zorgen voor een gepaste ongevallenverzekering, zodat ook de kosten van jouw lichamelijke letsels gedekt zijn in het geval er onderweg wat moest gebeuren. 
 

Verzekering voor jonge bestuurders

Ben je pas in het bezit van je rijbewijs en ga je je eerste wagen aanschaffen? Dan ben je bij Patrick Vanbecelaere aan het goede adres. In tegenstelling tot veel andere verzekeringsmaatschappijen kun je bij hem ook als jonge bestuurder zonder verplichte extra’s terecht. Hiervoor moet je wel minstens 1 jaar zijn opgenomen als bestuurder in de autopolis van je ouders. KBC MyFirstCar is een autoverzekering gericht op bestuurders die jonger dan 30 jaar oud zijn en voor het eerst zelf hun auto verzekeren. Bovendien is deze autoverzekering betaalbaar, een zeldzaam fenomeen in het verzekeringswezen voor jongeren achter het stuur. 

Bij KBC gaan ze nog een stapje verder: rijd je al 1 jaar zonder een ongeval in fout veroorzaakt te hebben in de polis van je ouders? Dan krijg je meteen een beter tarief voor je eigen autoverzekering. Bovendien behoud je deze korting als je je volgende auto verzekert. Wie veilig rijdt betaalt dus minder! Je kan je eerste autoverzekering online simuleren, maar je bent slechts een telefoontje verwijderd van een gratis afspraak bij Patrick Vanbecelaere om je situatie in persoon te bespreken.
 

Wat bij pech?

Iedereen die al eens pech onderweg heeft gehad weet hoe belangrijk het is om onmiddellijk terecht te kunnen bij een instantie die je kan ontzorgen. Het toevoegen van een bijstandsverzekering is het beste wat je in zo’n geval kan doen. De KBC-VAB Bijstand is een verzekering die je helpt wanneer je tijdens een verplaatsing of reis dringend hulp nodig hebt, niet alleen bij autopech, maar ook bij ziekte of diefstal. De wegenwachters van VAB staan 24/7 paraat, in België en Luxemburg. Bovendien bevat deze bijstandsverzekering ook een wereldwijde reisbijstand voor jou en je gezin met een dekking van medische kosten tot 250.000 euro, ongeacht je vervoersmiddel. Ook bijstand bij andere ongemakken zoals het opsturen van kledij en persoonlijke reisspullen bij diefstal van je bagage zitten in deze formule. 
 

Omnium: een verzekering met alles erop en eraan

Je kan ook kiezen voor de omniumverzekering die de schade aan je eigen wagen vergoedt, zelfs wanneer je zelf in fout was (bij een ongeval of bij verkeerd tanken) en bij vandalisme. Deze vergoeding geldt eveneens bij brand, diefstal, glasbraak en natuurfenomenen. Eigenlijk betreft deze verzekering een bijkomend aantal waarborgen ter aanvulling van de klassieke BA en rechtsbijstand.
Wil je wel extra bescherming, maar iets minder diep in de buidel tasten, ga dan voor een kleine omnium. Je bent nog steeds verzekerd voor glasbreuk, schade door de natuur, brand en (poging tot) diefstal. 

Wil je weten wat Patrick Vanbecelaere voor jou en je auto kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met het kantoor of stuur een e-mail. Hij doet je graag alle mogelijkheden voor jouw autoverzekering uit de doeken. 

Ligging en routebeschrijving