Openingsuren

Maandag 31/01 08:30 - 12:00
Dinsdag 01/02 08:30 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 02/02 08:30 - 12:00
Donderdag 03/02 08:30 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 28/01 08:30 - 12:00
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Patrick Vanbecelaere

Patrick Vanbecelaere te Veurne is een enorm servicegericht KBC agentschap. Door jarenlange ervaring staat de expert u graag met de gepaste vakkennis bij en zal steeds naar de scherpste prijzen gezocht worden. Het kantoor is gespecialiseerd in allerlei verzekeringen en oplossingen voor uw wagen.
 

Autoverzekering op maat

Patrick Vanbecelaere laat u de keuze om alleen een verplichte autoverzekering af te sluiten, of te kiezen voor extra's en zo te genieten van een uitgebreide bescherming.

Zo kan u ook gaan voor de autoverzekering-rechtsbijstand, waardoor u juridisch advies en financiële bijstand krijgt bij conflicten.

Ook voor een ongevallenverzekering kan u bij Patrick Vanbecelaere terecht. Met deze verzekering bent u als bestuurder ook verzekerd voor lichamelijke letsels.
 

Eerste autoverzekering

Heeft u net uw rijbewijs gehaald en gaat u uw eerste wagen kopen? Ontdek dan KBC MyFirstCar bij Patrick Vanbecelaere, een goede en betaalbare autoverzekering voor jongeren die voor het eerst zelf hun auto verzekeren.
 

Bijstandsverzekering

Patrick Vanbecelaere licht u graag in over de KBC-VAB Bijstand. Deze verzekering helpt u als u tijdens een verplaatsing of reis dringend hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij autopech, ziekte of diefstal.
 

Omniumverzekering

Bescherm uzelf, uw gezin en uw voertuig beter bij schade, diefstal of total loss dankzij de omniumverzekering van KBC.

Maak een afspraak of neem telefonisch contact op indien u graag meer informatie wenst over bepaalde verzekeringen.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/