Kapsalon Foxy

Openingsuren

Maandag 17/12 Gesloten
Dinsdag 18/12 13:00 - 17:00
Woensdag 12/12 09:00 - 18:00
Donderdag 13/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 14/12 09:00 - 19:00
Zaterdag 15/12 09:00 - ...
Zondag 16/12 Gesloten
Wij werken met én zonder afspraak!
Producten op natuurlijke basis!
Hoofdmassage bij elke behandeling!

Info

Foxy is een kleinschalig kapsalon in hartje Veurne.
Klantvriendelijkheid en service combineren met een warm, knus en huiselijk gevoel is onze kracht!


Wij, Isabeau en Joffrey, ontvangen u met veel plezier in ons kapsalon Foxy. We hebben er samen ons hart en ziel in gestoken en willen onze waarden graag overbrengen op onze klanten. Bij ons wordt elke klant persoonlijk ontvangen in een losse sfeer. Wij creëren een kapsel dat bij jou als persoon past. Met een versgemalen kopje koffie, een leuke babbel en een hoofdmassage willen wij je laten genieten van het moment.


Respect voor het milieu? Zeker en vast bij Foxy!

Wij werken met producten die efficiënt, kwalitatief en milieuvriendelijk zijn! Sim Sensitive en Materica richten zich op pure ingrediënten. Overbodige toevoegingen, zoals ammoniak en parfum zal u dus niet terugvinden.

Ook tegen parabenen zeggen wij neen!
Maar nu komt de vraag: Wat zijn parabenen nu juist?
Parabenen zijn chemische stoffen die conserverende eigenschappen hebben. Ze zorgen er dus met ander woorden voor dat ingrediënten langer bewaard kunnen worden.

Echter blijkt er, door verschillende studies, dat deze stoffen de gezondheid kunnen schaden door bij te dragen aan de ontwikkeling van tumoren. Organische zuren zijn een natuurlijk alternatief, zonder deze negatieve bijwerking!

Wij zijn blij mee te delen dat wij vanaf heden in het bezit zijn van het "Vegan Friendly Logo". Wij zijn nog voor een heel klein deel van onze producten waardige vervanging aan het zoeken of nog steeds in afwachting van uitsluitsel van de fabrikanten zelf.

Ligging en routebeschrijving