Openingsuren

Maandag 23/05 Gesloten
Dinsdag 24/05 09:00 - 17:00
Woensdag 18/05 09:00 - 17:00
Donderdag 19/05 Gesloten
Vrijdag 20/05 09:00 - 17:00
Zaterdag 21/05 09:00 - ...
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Bij Kapsalon Foxy wandelt iedereen tevreden naar buiten

Foxy is een kleinschalig kapsalon in hartje Veurne. Klantvriendelijkheid en service combineren met een warm, knus en huiselijk gevoel is Foxy's kracht! Je kan er terecht met en zonder afspraak. 

Kapsalon Foxy Veurne 

Isabeau en Joffrey, ontvangen u met veel plezier in ons kapsalon Foxy. We hebben er samen ons hart en ziel in gestoken en willen onze waarden graag overbrengen op onze klanten. Bij ons wordt elke klant persoonlijk ontvangen in een losse sfeer. Wij creëren een kapsel dat bij jou als persoon past. Met een versgemalen kopje koffie, een leuke babbel en een hoofdmassage met verdampte essentiële oliën en rustgevende muziek willen wij je laten genieten van het moment.

Milieuvriendelijke haarproducten in veurne 

Respect voor het milieu is heel belangrijk bij Kapsalon Foxy gelegen op de Zuidstraat 62 te Veurne, er wordt gewerkt met producten die efficiënt, kwalitatief en milieuvriendelijk zijn! Sim Sensitive en Materica richten zich op pure ingrediënten. Overbodige toevoegingen, zoals ammoniak en parfum zal u dus niet terugvinden.

Haarproducten zonder parabenen

Maar nu komt de vraag: Wat zijn parabenen nu juist? Parabenen zijn chemische stoffen die conserverende eigenschappen hebben. Ze zorgen er dus met ander woorden voor dat ingrediënten langer bewaard kunnen worden. Echter blijkt er, door verschillende studies, dat deze stoffen de gezondheid kunnen schaden. Organische zuren zijn een natuurlijk alternatief, zonder deze negatieve bijwerking!

Vegan Friendly logo

Kapsalon Foxy is blij mee te delen dat vanaf heden Foxy in het bezit is van het "Vegan Friendly Logo".  Bezoek zeker eens hun Facebook pagina https://www.facebook.com/salonfoxyveurne/

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Foxy een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel klantvriendelijk met warm o... 9,5 Review door: MARTIAL
Heel vriendelijk onthaal met kop... 8,8 Review door: MARTIAL
Niks veranderen zo blijven voort... 10 Review door: Evelien
is basis ok. Wat ik zou doen is... 9 Review door: Sylvie
Zeer goed ontvangen met een lekk... 9 Review door: MARTIAL
Heel vriendelijk ontvangen en do... 9 Review door: MARTIAL
Boeken voor het inkijken van kap... 8 Review door: Martine