Openingsuren

Maandag 22/08 07:00 - 18:00
Dinsdag 16/08 07:00 - 18:00
Woensdag 17/08 GeslotenGesloten
Donderdag 18/08 07:00 - 18:00
Vrijdag 19/08 07:00 - 18:00
Zaterdag 20/08 07:00 - 17:00
Zondag 21/08 07:30 - 12:00

Foto’s

Info

Bij Bakkerij Somers vindt u dagelijks vers gebakken brood, koffiekoeken en heerlijke taarten. Ook voor charcuterie, pralines en huisgemaakte confituur kan u bij de bakker in Wellen terecht. Mag het wat feestelijker? Dan kan u kiezen uit een ruim assortiment aan communiegebak, geschenkmanden en feesttaarten. Ook huwelijkstaarten zijn hier een specialiteit, net zoals de Limburgse vlaaien met fruit en slagroom. Tijdens weekdagen kan u bij Bakkerij Somers  in Wellen belegde broodjes krijgen, op hun sluitingsdag zorgen ze ervoor dat de broodautomaat gevuld is.
 

Sandwiches en pistolets

Voor uw weekendontbijt kunt u bij Bakkerij Somers in Wellen kiezen uit wel meer dan twintig soorten versgebakken pistolets en sandwiches. Ook het Frans brood zal u bekoren.
 

Koffiekoeken en patisserie

U kunt bij Bakkerij Somers terecht voor een hele waaier aan ontbijtkoeken of koffiekoeken, waaronder croissants, puddingbroodjes, chocobroodjes, brioches, croissants met amandel- of abrikozenvulling en meer
Verder bent u bij Bakkerij Somers ook voor de echte patisseriegebakjes aan het juiste adres. Zo vindt u hier allerhande éclairs, mokka cakejes, donuts, Berlijnse bollen, slagroomsoezen, Brusselse wafels met fruit erop, taartjes met vers fruit, mattentaartjes, fruitwafels met abrikozen of kersen, frangipane en allerhande andere lekkernijen.
 

Feesttaarten

Voor bijzondere feesttaartenin alle formaten naar al uw speciale wensen, bent u bij Bakkerij Somers aan het juiste adres. Wilt u een fototaart met een foto van Bob De Bouwer, Spiderman, de boerderij, Barbie, of Disney figuren? Vraag het aan de bakker en de taart wordt voor u gemaakt.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Somers bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Volhoudenrn... 7,9 Review door: Piet
Doe zo verder!!!!!!!!... 9,9 Review door: Carine
Goed bezig, doe zo voort. 😊... 9 Review door: Brigitte
Bedankt om mij te laten mee doen... 10 Review door: Regina
Zo verder blijven doen ben zeer... 9,9 Review door: Marie-josee
Fijne feesten en doe zo verder v... 10 Review door: Chantal
Altijd even vriendelijk en behul... 9,5 Review door: Anne