Outletelomoto Wevelgem

Openingsuren

Maandag 16/09 12:00 - 18:00
Dinsdag 17/09 12:00 - 18:00
Woensdag 18/09 Gesloten
Donderdag 19/09 10:00 - 18:00
Vrijdag 20/09 10:00 - 18:00
Zaterdag 21/09 09:00 - 16:00
Zondag 22/09 Gesloten

Info

Bent u op zoek naar een nieuwe motor, scooter of toebehoren, en is alleen het beste voor u goed genoeg? Dan zal u vast iets weten te vinden dat u bevalt bij APGmoto Wevelgem!
 

Onderhoud en verkoop scooters

Met uw scooters van alle formaten en kalibers kan u steeds terecht bij APGmoto Wevelgem voor alle herstellingen en onderhoud. U kunt ervan op aan dat deze onderhoudswerken steeds vlot maar grondig gebeuren, zo kan u erop vertrouwen dat u binnen de kortste keren weer met een gerust hart de baan op kunt. Verder kan u ook terecht bij de motorverdeler voor de aankoop van een hele waaier aan verschillende modellen scooters, onder meer voorzien door de merken Retro en Papilio.
 

Onderhoud, tuning en verkoop motoren

Houdt u meer van het zwaardere werk? Dan vindt u vast de motor van uw dromen tussen de stevige tweewielers van APGmoto Wevelgem. Ze bieden een breed assortiment aan verschillende motoren aan, van klassiek tot modern, van 125CC tot 310CC. Deze worden geleverd door onder meer de topmerken Scrambler, Adventure, Café Racer en Nero. Omdat deze zaak mee is met haar tijd en ook haar bijdrage wilt leveren aan een leefbaar milieu, zijn ook elektrische motoren en scooters verkrijgbaar. Daarnaast kunnen ook motors gerepareerd, onderhouden, en zelfs getuned worden! Of u nu rijdt in een Harley Davidson of een BMW, laat ze aanpassen naar uw wensen of geef ze een welverdiende onderhoudsbeurt.
 

Motorhelmen, motopakken, motobrillen …

Ten slotte vindt u bij APGmoto Wevelgem een brede selectie aan accesoires en toebehoren. Deze extra’s dragen toe aan het rijgemak en/of de veiligheid, en bestaan onder meer uit een brede selectie aan helmen, motobrillen, GPS’en, motorpakken … noem maar op!
 
Voor een meer volledig overzicht van het aanbod van APGmoto Wevelgem kan u best een kijkje nemen op de website, maar voor een absoluut totaaloverzicht en antwoorden op en begeleiding met al uw vragen springt u best gewoon even binnen.

Ligging en routebeschrijving