Swa Aernouts bv

Info

Swa Aernouts in Wuustwezel is uw partner in loonwerken, grondwerken, afbraakwerken en houtrecycling.
 

Landbouw- en loonwerken

Swa Aernouts biedt een ruim dienstenpakket op vlak van Landbouw- en loonwerken. U kan hier terecht voor het spitten, ploegen, woelen en zaaiklaar maken van uw akkerland. Ook het zaaien van maïs, gras en al uw graangewassen behoort tot de diensten. Verder kan u hier terecht voor het maaien, oprapen, hakselen en aanrijden van uw grassilage, het hakselen en aanrijden van uw maïssilage en het dorsen en malen van al uw graangewassen, zoals mais, triticale en gerst.
 

Grondwerken

Swa Aernouts is specialist in onderhoud en ruimen van grachten en bermen. Graafwerken, afbraakwerk, ontbossing en het uitgraven en bekleden van vijvers.
 

Houtverwerking en houtrecycling

Klop aan bij Aernouts te Wuustwezel voor het verkleinen van groen, tapijt, pvc, papier, karton, rubberen grofvuil. Of voor het afzeven van compost, zand en stenen en het breken van al uw A en B-hout. Verder levert het bedrijf zand, teeltaarde, zavel, compost, biomassa, A-hout snippers - B-hout snippers en houtsnippers voor energiecentrales.
 
Voor alle vragen of een vrijblijvende offerte kan u contact opnemen via 0475 321 937 of info@swaaernouts.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/