Openingsuren

Maandag 27/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/09 Gesloten18:00 - 22:00
Woensdag 29/09 12:00 - 14:0018:00 - 22:00
Donderdag 30/09 12:00 - 14:0018:00 - 22:00
Vrijdag 01/10 12:00 - 14:0018:00 - 22:00
Zaterdag 02/10 ... - ...18:00 - 22:00
Zondag 03/10 12:00 - 14:0018:00 - 22:00

Info

De échte Italiaanse keuken ontdekken, zoals ze in het zonnige en zuiderse land hoort te smaken? Bij La Calabria in de Polderstraat in Zelzate is het vakantiegevoel bij de klanten nooit ver weg! Met 50 zitplaatsen en een ruime keuze aan kwaliteitsvolle vis- en vleesgerechten op de uitgebreide menukaart biedt deze zaak comfort op alle vlakken. Liefhebbers van pizza en pasta kunnen zich bovendien verlekkeren aan de traditionele Italiaanse pizza's en pasta's die hier te verkrijgen zijn.

U kan er kiezen uit diverse menu's of gewoon à la carte bestellen. De zaak leent zich uitstekend voor een romantische tête-à-tête, een gezellige familiemaaltijd of een snelle lunch of diner in een authentiek Italiaans kader. Ook voor verjaardagsfeesten en andere vieringen kunt u een beroep doen op de diensten van La Calabria.

 

Italiaans restaurant

De kunst van een geslaagde Italiaanse maaltijd zit 'm in de traditionele bereiding met eerlijke, verse ingrediënten. De klassieke smaak wordt in de gerechten getoverd door de vakkundigheid van de chef-kok, die de klanten graag laat kennismaken met de culinaire kant van dit zuiderse land.

Het enthousiaste team van La Calabria staat steeds klaar om hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen.
 

Gerechten

Op de kaart van La Calabria vinden we tal van in het oog springende gerechten terug, allemaal aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gasten hebben er de keuze om verschillende visgerechten en vleesgerechten à la carte te bestellen of te kiezen voor een van de diverse menu's die de kaart rijk is. 

De specialiteiten van deze zaak zijn ongetwijfeld de verschillende soorten pizza en pasta, die vakkundig en naar authentieke receptuur voor u bereid worden. Liefhebbers van vlees vinden dan weer hun ding in de uitmuntende ossobuco, die perfect samengaat met een lekkere wijn van op de wijnkaart.
 

Feesten en gelegenheden

Sommige mijlpalen in je leven zijn nu eenmaal een gelegenheid tot vieren. Denk maar aan een verjaardagsfeest, pensioenviering, communiefeest, trouwfeest, huwelijksverjaardag en nog tal van andere gelegenheden waarop traditioneel het glas wordt gehoffen op het feestvarken.

Hebt u iets te vieren, maar nog geen geschikte locatie? U kan bij La Calabria terecht om uw feest zorgeloos en met een overheerlijke Italiaanse toets in goede banen te laten leiden.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie

Reviews

Keep the faith!! Alles komt goed... 10 Review door: Peter
Steeds vriendelijke ontvangst, l... 10 Review door: Peter
Doe zo verder!... 10 Review door: Gino
Heerlijk gegeten.... 8 Review door: Liliane
Altijd zeer lekker en aangenaam.... 10 Review door: Kristel
Beste Italiaan die ik ken. Al me... 10 Review door: Steven