Zand- en grindhandel Van Denderen Roel

Openingsuren

Maandag 05/12 07:00 - 17:00
Dinsdag 06/12 07:00 - 17:00
Woensdag 07/12 07:00 - 17:00
Donderdag 08/12 07:00 - 17:00
Vrijdag 09/12 07:00 - 17:00
Zaterdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Van Denderen Zand en Grind kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor een breed scala aan diensten en producten. Zij richten zich voornamelijk op de verkoop van zand en grind, maar verkopen verder ook nog steenslag, gebroken puin, gestabiliseerd zand, droge beton en nog veel meer. U kunt zowel grote als kleine hoeveelheden aan huis laten leveren, dus voor iedere hoeveelheid kunt u door Van Denderen bediend worden.

Zoekt u nog een transportmogelijkheid voor uw bulkgoederen, via schip of vrachtwagen? Hebt u een bouwmachine nodig en zoekt u nog een verhuurder die ze u kan aanleveren? Of transporteert u goederen en bent u geïnteresseerd in een efficiënte manier om de overslag van uw goederen van/naar een schip of vrachtwagen uit te voeren?

Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de diensten van Van Denderen Zand en Grind!

 

Producten

Wanneer u een bouwproject of renovatieproject aan het realiseren bent, hebt u nood aan diverse materialen en grondstoffen om uw grondwerken tot een professioneel, goed uitziend resultaat te kunnen brengen.

Met een ruim aanbod aan onmiddellijk leverbare producten zoals zand, riviergrind, gebroken steenslag/steengrind, gebroken puin, cement, gestabiliseerd zand, droge beton, worteldoeken en betonnetten gaat Van Denderen Zand en Grind hun klanten steeds zo snel mogelijk bedienen.
 

Transport

Hebt u uit het buitenland een grote bestelling van materialen of goederen geplaatst, maar weet u niet hoe u ze het best kunt transporteren? Van Denderen verzorgt het transport van bulkgoederen via schip of vrachtwagen!
 

Opslag

Als u een gebrek aan ruimte hebt om uw goederen op te slaan, is het tevens mogelijk om een opslagruimte of loods te huren bij deze firma. Met een totale opslagcapaciteit van 8500 m² krijgt Van Denderen de grootste goederen of producten veilig en droog opgeborgen.
 

Overslag

Deze zaak heeft ruime ervaring met het overslaan van schepen geladen met bulkhoederen of “Big Bales”. Dankzij de professionele kranen van Van Denderen kunnen zij snel en probleemloos schepen lossen of laden. Dit kan gaan om binnenvaartschepen met 400 à 1200m² aan lading, maar eveneens grote zeeschepen met een ruim tot 4000m² en 500 Big Bales op het dek.

Voor al uw zand-, grind- en steenbenodigdheden, alsook uw transport- en opslagoplossingen hoeft u zich slechts te wenden tot 1 adres: Van Denderen Zand & Grind!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Zand- en grindhandel Van Denderen Roel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond