Openingsuren

Maandag 22/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 22/10 Na afspraak
Donderdag 22/10 Na afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraak
Zaterdag 22/10 Na afspraak
Zondag 21/10 Gesloten
Tot 21.30u 's avonds op afspraak.

Info

Bij schoonheids- en nagelstudio Beautiness in Zwevegem kan u terecht voor allerlei verzorgings- en nagelbehandelingen en het aanbrengen van make-up.
 
Gelaatsverzorging
Voor de gelaatsverzorging werkt Beautiness met het gamma Skin Yoga van Art Deco. De combinatie van moderne ingrediënten en de traditionele wijsheid van Aziatische culturen maakt Skin Yoga zo uniek. Het doel van een Skin Yoga gelaatsverzorging is om de natuurlijke reinigende functie van de huid te stimuleren, stress te verminderen en de huid in balans te brengen door ze te verstevigen en te beschermen.

Nagelverzorging
Bij Beautiness in Zwevegem kan u terecht voor zowel manicure als pedicure.
 
Wenst u gelnagels te laten plaatsen? Dan hebt u de keuze tussen naturel, french manicure of volledig gekleurd. Hierop kan er eventueel een tekeningetje, stickertje of steentje geplaatst worden.
 
Shellac, beter gekend als gellak of gelish, is de nieuwste trend in de nagelbranche. Shellac biedt veel voordelen. Het wordt aangebracht als nagellak maar wordt UV uitgehard waardoor er geen droogtijd is. Het is dun en flexibel en biedt ook een sterke en natuurlijke bescherming voor uw nagels.
 
Make-up
Allereerst gebeurt er een analyse van het gezicht. Daarna wordt make-up van het merk ART DECO gebruikt. Dit merk is vernieuwend en geschikt voor elk huidtype. Zelfs voor een heel gevoelige huid.
U kan hier terecht voor subtiele dagmake-up en feest-of bruidsmake-up.
 
U gaat op vakantie en wilt geen mascara gebruiken maar toch zwarte wimpers hebben? U heeft zeer lichte wenkbrauwen en wenst ze te accentueren? Dit kan. Door het verven van wimpers en wenkbrauwen krijgt u een stralendere blik en krijgt u meer uitdrukking in het gezicht. De kleur wordt steeds aangepast naar ieders wens en ziet er heel natuurlijk uit. U kan deze kleur 6 tot 8 weken houden. Ideaal voor op vakantie.
 
 
Voor een afspraak bij schoonheids- en nagelstudio Beautiness in Zwevegem
belt u naar  0479/64 22 90.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Beautiness, 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 55